INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - VASLUI 2-2

VIDEO Vasluienii sînt în extaz: "Rezultat incredibil în condiţii foarte grele"

Vasluienii la finalul meciului de la Roma
Vasluienii la finalul meciului de la Roma

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 22:59

Egalul de pe Olimpico, 2-2 cu Lazio, i-a adus în culmea bucuriei pe oficialii lui FC Vaslui. Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a comentat la GSPTV partida din Italia.

Oficialul moldovean i-a felicitat pe jucători, care au obţinut un punct extrem de important în condiţiile în care vasluienii au avut iarăşi mari probleme de lot.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

"Mă bucur că am făcut suporterii fericiţi, după acest rezultat sînt sigur că cei de la Zurich şi Sporting ne vor trata altfel. Dar ăsta nu e neapărat un lucru pozitiv. Am avut 2-1 şi un om în plus, ne puteam gândi şi la o victorie, însă Lazio a avut cîteva ocazii destul de mari. Ei s-au retras după gol, apoi au revenit în atac cînd s-au văzut conduşi. Rezultatul este unul bun în condiţiile în care am avut şapte jucători accidentaţi", a spus Constantin Zotta la GSPTV.

Lazio Roma - FC Vaslui s-a terminat 2-2. Cisse a deschis scorul din penalty, apoi Wesley a întors rezulatul cu o dublă de senzaţie. Sculli a readus egalitatea pe tabelă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cristinaco71
cristinaco71  •  16 Septembrie 2011, 09:14

FELICITARI celor de la VASLUI! Ma bucur enorm ca echipele romanesti au luat 5 puncte din prima etapa EL! Va tin pumnii si faceti-ne cinste oriunde ati merge sa jucati!!! HAI ROMANIA!!!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  16 Septembrie 2011, 01:02

FELICITARI VASLUI PENTRU UN REZULTAT BUN SI UN MECI BUN! Pacat ca s-a luat al doilea gol, poate invatati ceva si din asta. HAI VASLUI!!! HAI ROMANIA!!! Sa iesim cu bine din grupe!

ilanghel5487
ilanghel5487  •  16 Septembrie 2011, 00:50

Deocamdata e brodeala mai este mult pana se confirma acest rezultat .Sa vedem alta atitudine si in meciurile urmatoare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează