INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - GENT 2-1 (3-6 ÎN TUR)

VIITORUL - GENT 2-1 // Gică Hagi face o promisiune după eliminarea din Europa League: „Stați liniștiți, o să fac asta!”

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 21:28

Viitorul a câștigat returul cu Gent, scor 2-1, dar a ratat calificarea în turul III preliminar al Europa League din cauza eșecului 3-6 din Belgia. 

„Am greșit o repriză, prima de la Gent, acolo s-a decis calificarea, acolo s-a făcut diferența. Acasă am încercat să recuperăm, dar a fost greu. Am adus mingea aproape de careu în prima repriză, dar atacanții n-au fost periculoși. Adversarii au arătat putere, au arătat că sunt buni. Trebuie să fim realiști, nu meritam să ne calificăm.

Am întâlnit o echipă puternică, un club bine organizat. Suntem tineri și încrezători, dar sunt realist, nu pot să creez minuni peste noapte. Nu-mi convine ce s-a întâmplat în cele două meciuri. Dar stați liniștiți, eu o să încerc să mă ridic la nivelul lor. Nu știu cât timp o să-mi ia, dar o să o fac asta.

Trebuie să ne dezvoltăm, să muncim mult, ca să ne ridicăm la nivelul fotbalului belgian. Să construim infrastructură și bugete, altfel n-avem nicio șansă. Dacă nu progresăm, o să ne întreacă și țările din jurul nostru. Cum să ne batem cu belgienii, când ei au doar buget de investiții de 15 milioane de euro?”,  a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Formația lui Gică Hagi, eliminată din Europa League după o dublă cu 12 goluri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1500744200249107
Marius Cristian  •  02 August 2019, 16:06

Cred ca mai tineri erau belgianii . De la 30m de poarta adversa noi jucam la intamplare . Ei aveau niste scheme lucrate la antrenamente . Plus ca au lucrat la logica fiecarui jucator , adica stiau bine ce joaca fiecare si ce pot scoate la fiecare minge jucata .

zizu
zizu  •  02 August 2019, 12:25

Iar începe ăsta cu scza tinereții! O fi eric tânăr?

magic4ever
magic4ever  •  02 August 2019, 11:38

Nu vroia Hagi direct in grupele UCL ? Ce sa faci acolo daca nu poti sa te lupti cu Gent? Hagi tot spune de bugete si fotbalisti dar nu spune ca principalul vinovat pentru rezultatul din prima repriza din meciul tur este chiar el pentru ca a jucat cu neexperimentatul Iacob titular...cu Ghita in teren alaturi de Taru apararea Viitorului a aratat mult mai bine...putea sa se lupte pentru calificare daca nu juca cu Iacob cu toti banii belgienilor...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează