INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

VIKTORIA PLZEN - FCSB » Steliștii, arbitrați în Cehia de o veche cunoștință a românilor

Ivan Bebek, în timpul meciului România  -Armenia 1-0, din septembrie // FOTO: Cristi Preda
Ivan Bebek, în timpul meciului România -Armenia 1-0, din septembrie // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 17:42

FCSB joacă joi pe terenul Viktoriei Plzen, într-un meci contând pentru etapa a cincea din grupele Europa League.

Azi, roș-albaștrii au aflat numele arbitrului care va conduce partida de joi din Cehia. Este vorba despre croatul Ivan Bebek, care va fi ajutat de asistenții Goran Pataki și Miro Grgici. Rezervă va fi Ivica Modrici.

Bebek (40 de ani) a condus în acest an duelul României cu Armenia din preliminariile pentru CM 2018. De asemenea, a mai condus un duel al "tricolorilor", 1-1 cu Franța în 2009.

Croatul a fost la centru și la trei meciuri ale echipelor românești în Europa: în 2008, a arbitrat duelul dintre Bordeaux și CFR Cluj din Liga Campionilor, încheiat 1-0. În 2007 a condus duelul Benfica - Dinamo București, 1-0, din șaisprezecimile Cupa UEFA, arbitrând și partida din preliminariile Ligii dintre Twente și FC Vaslui din 2011, 2-0. 

Viktoria Plzen - FCSB va fi joi, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  20 Noiembrie 2017, 18:33

Abia aștept să-i zdrobească cehii ... Să intre ca lupii în turmă ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează