INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00, GSP.RO, DOLCE 1, PROTV

Villarreal, cea mai proastă formă » Steaua o prinde pe gruparea spaniolă în cea mai mare criză sportivă din ultimii ani

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Steaua are o misiune grea joi, pe El Madrigal. Trebuie să câştige pentru a fi sigură sută la sută de calificarea în primăvara europeană.

Totuşi, adversara trupei lui Reghecampf nu doar că nu mai e echipa de temut care a fost în precedentele două sezoane, dar traversează o perioadă de criză profundă. În ultima lună a pierdut jumătate din meciurile oficiale disputate, adică 4 din 8. Două dintre aceste înfrângeri le-a suferit chiar pe teren propriu: 1-2 cu Osmanlispor şi 0-2 cu Alaves, ultimul în Primera.

Mai mult, după ultima întrerupere a întrecerilor interne, jumătatea lunii noiembrie, Villarreal e într-o degringoladă totală. A disputat 5 jocuri şi a câştigat unul singur, dar şi acela susţinut în Cupa Spaniei împotriva unei echipe din Liga a III-a, Toledo, pe care a bătut-o cu 3-0.

Cu excepţia acestei confruntări din Copa del Rey, în 4 meciuri, Villarreal a marcat un singur gol, reuşit de Bruno în deplasarea din Europa League, cu Zurich, o altă echipă de eşalon inferior, lider în liga secundă din Elveţia. În rest: 0-1 cu Bilbao, 0-2 cu Alaves şi 0-0 cu Leganes.

1e numărul victoriilor Stelei în deplasare, în ultimii 12 ani, în faza grupelor de Europa League sau Cupa UEFA: 2-1 la Molde, în toamna lui 2012

12e locul ocupat de Villarreal în topul echipelor cu cele mai multe goluri marcate în actualul campionat al Spaniei, are numai 19 înscrise, dar e prima la defensivă: doar 10 încasate

Derby după Steaua

Villarreal are de jucat un meci extrem de important în La Liga, în prima etapă de campionat care se va juca după confruntarea cu Steaua, de joi seară. Luni, pe 12 decembrie, "Submarinul galben" va primi vizita lui Atletico Madrid, echipă care se află chiar deasupra lui Villarreal în clasament, la doar două puncte. Între cele două formaţii, plus Sevilla, Sociedad şi Bilbao se va duce, cel mai probabil, bătălia pentru ocuparea celorlalte două locuri de Champions League, în afara primelor două, antamate de Real şi Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
capca1
capca1  •  07 Decembrie 2016, 01:11

Lasă, îi bagă FCSB în formă!

fangigi
fangigi  •  06 Decembrie 2016, 18:23

Nu-i nimic, Villareal isi va reveni tocmai la meciul cu Mogosoaia, aceasta fiind cel mai slab adversar cu care a jucat in ultimile 3 luni! Daca nici pe astia nu-i bate, atunci pe cine? Pe Atletico?

spinoza
spinoza  •  06 Decembrie 2016, 17:58

Ce coincidenta! Si noi tot asa!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează