INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARE

Villarreal, în mare formă înaintea partidei cu Steaua » Roma, pas greșit la Torino. Rezultatele adversarelor echipelor românești din Europa League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 26 septembrie 2016 10:42

După înfrângerile din prima rundă, 2-3 cu Austria Viena, respectiv 0-2 cu Osmanlispor, atât Astra, cât și Steaua speră la un rezultat mai bun în partidele pe care le vor disputa joia aceasta.

O nouă înfrângere pentru ambele echipe ar coincide cu diminuarea drastică a șanselor de calificare în "primăvara europeană", însă se anunță partide grele pentru băieții lui Șumudică și Reghecampf împotriva favoritelor din grupele E și L din Europa League. Iată rezultatele înregistrate în acest week-end de adversarele celor două.

Aarau - FC Zürich 1-1

Punct obținut cu mari emoții de adversara Stelei, golul egalizator venind în minutul 90+4 în urma unui autogol al lui Burki. Gazdele au deschis scorul prin Treand (31') și au creat destule probleme fostei campioane, care rămâne neînvinsă în liga secundă după nouă runde scurse. FC Zürich este lider în Challenge League, cu 23 de puncte din 7 victorii și 2 remize, având 18 goluri marcate și doar 3 primite.

Basaksehir - Osmanlispor 2-2

Două puncte pierdute de turci în deplasarea de la liderul-surpriză din SüperLig, după ce au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Cagiran (45') și Ndiaye (59' pen). Intrarea lui Rusescu în minutul 71 a fost cu ghinion pentru Osmanlispor, fiind egalată pe final după dubla lui Napoleoni (79', 85'). Osmanlispor este pe șase în Turcia după cinci etape cu 9 puncte strânse după 2 victorii și 3 remize.

Villarreal - Osasuna 3-1

Villarreal este în mare formă după victoria cu Sociedad, scor 2-1 și remiza de pe "Santiago Bernabeu", scor 1-1. Trupa lui Fran Escriba a rezolvat meciul cu Osasuna încă din primele 40 de minute, reușita din penalty a lui Roberto Torres din prelungirile primei reprize venind doar ca o consolare palidă pentru oaspeți. Golurile Submarinului Galben au fost marcate de Pato (5'), Bruno (24' pen) și Sansone (39'), iar cele trei puncte o duc pe Villarreal pe locul 4 în Primera după șase etape. 12 puncte din 3 victorii și 3 egaluri are trupa lui Escriba, iar meciul de joi se anunță unul infernal pentru Steaua.

Teplice - Viktoria Plzen 0-1

După un 7-0 zdrobitor în Cupă pe terenul lui Hlucin, echipă de liga a treia, Plzen pleacă cu toate cele trei puncte de la Teplice grație reușitei lui Bakos (43'). Viktoria stă bine după opt etape, fiind pe locul trei cu 19 puncte, la doar un punct de liderul Zlin. 6 victorii, o remiză și o singură înfrângere a înregistrat până acum adversara giurgiuvenilor.

Austria Viena - Admira Wacker 1-2

Austriecii nu-și găsesc ritmul în campionat, fiind la a doua înfrângere consecutivă în campionat după umilința cu 4-1 de pe terenul lui Salzburg. Oaspeții au deschis repede scorul prin Sax (13'), fiind egalați apoi de Tajouri (36'). Admira și-a adjudecat toate cele trei puncte în urma golului marcat în repriza secundă de Monschein (63'), Austria neizbutind să egaleze măcar în fața propriilor suporteri. După 9 etape, trupa lui Thorsten Fink este abia pe cinci în Bundesliga, cu 13 puncte strânse din 4 victorii, o remiză și 4 înfrângeri.

AC Torino - AS Roma 3-1

După bătaia aplicată lui Crotone, scor 4-0, băieții lui Spalletti s-au împiedicat la Torino în primul meci al etapei cu numărul șase din Serie A. Belotti a deschis scorul rapid pentru gazde (8'), iar Falque a majorat diferența din penalty în minutul 53. Veteranul Totti a reaprins speranțele capitolinilor în minutul 55, tot din lovitură de pedeapsă, însă același Falque a marcat pentru 3-1 (65'), aducând prima victorie după trei runde dezastruoase pentru Torino. Cu 3 victorii, un egal și 2 înfrângeri, AS Roma rămâne pe patru cu 10 puncte strânse și se anunță un meci și mai greu pentru Astra, care va da piept cu o echipă dornică să se revanșeze în fața propriilor fani.

sursa: soccerstats.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează