INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA - FC BOTOŞANI, JOI, 22:00, GSP.RO, NETELEVIZAT

Vor să intre în istorie » Botoșaniul vrea încă o calificare în Europa League

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

Dan Roman nu are nici o emoţie înaintea partidei de mîine seară cu Legia și crede că Botoșaniul se poate califica.

Deşi pleacă cu a doua şansă, botoşănenii nu se tem de un adversar mult mai bine cotat din toate punctele de vedere.

"Chiar dacă e un meci extrem de greu, sînt sigur că ne vom ridica la aşteptările tuturor şi ne propunem să-i facem mîndri pe români! Nu ne temem de nimic, de forţa echipei sau de galeria lor, care este una fenomenală, mergem acolo cu gîndul la victorie. Echipele mici au mai produs surprize în Europa, să nu uităm de Urziceni, care era doar o comună şi a ajuns să facă 8 puncte în grupele Champions League", a spus Dan Roman.

Atacantul de 29 de ani visează cu ochii deschişi şi crede că Botoşaniul poate face o figură frumoasă în "dubla" contra Legiei: "Obiectivul principal este să dăm gol la Varşovia, să stăm bine pe teren, să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi să avem şanse de calificare în partida retur. Dacă vom trece de Legia, vom intra în istorie! Ar fi o performanţă excepţională pentru noi ca fotbalişti, dar şi pentru echipă. În primul rînd, vreau ca noi să cîştigăm, iar dacă voi reuşi să şi marchez, ar fi o bucurie în plus".

"Legia trebuie să ne trateze serios din primul minut, noi nu mergem doar să facem deplasarea! Vreau să marcăm şi să ne calificăm"
Dan Roman, atacant FC Botoşani

22.700.000 €este cota de piaţă a Legiei Varşovia, faţă de doar 12,3 milioane cît valorează în prezent lotul celor de la FC Botoşani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
inexistentus
inexistentus  •  16 Iulie 2015, 15:33

╦░╦╔═╗╦░░╔╗░╔═╗╔╦╗╔═╗╔═╗╔═╗╔╗╔╦ ╠═╣╠═╣║░░╠╩╗║░║░║░║░║╚═╗╠═╣║║║║ ╩░╩╩░╩╩░░╚═╝╚═╝░╩░╚═╝╚═╝╩░╩╝╚╝╩

inexistentus
inexistentus  •  16 Iulie 2015, 15:31

OOO OOO OOOOO OOO OOO O O O O O O O O O O O O O O OO O O OOO O O O O O OOO O O O O O O O O O O O O O O O O O O OO O OOOO OOO O OOO OOO O O O O O O O O OOO OOOOO OOO OOO O OOOO O O O O O O O O O O O O O O O O O O O OO O OOO O O O O O O O O O O O O O OOOO O OOO O O O OOOO

randoom_._
randoom_._  •  15 Iulie 2015, 16:46
Postat de zidane92 pe 15 Iulie 2015, 11:52

Netelevizat in tara fecesebista pana in maduva oaselor,iti dai seama ca se poate vedea pe net si asta si inverness-astra giurgiu,tara asta merita o singura echipa fecesebeul lui *** atat,pacat de altii ca se lupta sa aduca puncte si sunt ignorati total! Bafta BT! Bafta Astra Giurgiu!

pai si cine *** se chinuie sa aduca puncte in afara de Steaua? iti spun eu,nimeni. Steaua a adus peste 50% din puncte pentru Romania,celalte 10 echipe au adus fiecare intre 2,5 si 10%. adica insignifiant. intra in marja de eroare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează