INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - FC ZURICH, MÎINE, 22:05, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Wesley n-are emoţii cu Zurich: "Batem sigur!"

Wesley a făcut senzaţie pe Olimpico
Wesley a făcut senzaţie pe Olimpico

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 22:53

Autor a trei "duble" în ultimele patru meciuri, Wesley speră să dea lovitura şi mîine seară, contra elveţienilor de la FC Zurich


Cel mai în formă fotbalist al moldovenilor, mijlocaşul ofensiv Wesley Lopes, anunţă că galben-verzii nu vor mai repeta erorile de la Roma, cînd au avut avantaj şi om în plus pe finalul partidei, dar nu au reuşit să obţină decît un egal cu Lazio (2-2). "Meciul cu Zurich e foarte important pentru noi. Jucăm acasă, deci ne gîndim doar la victorie. Nu vom juca defensiv. Vrem neapărat să facem Europa să vorbească din nou despre noi şi să cîştigăm. Din păcate, pe Olimpico nu am ştiut să ţinem de rezultat, deşi am avut un jucător în plus. În cazul în care vrem să mergem mai departe trebuie să îi batem pe elveţieni!", a declarat brazilianul de 30 de ani.

Căpitanul vasluienilor a spus că îi convine de minune avansarea sa în compartimentul ofensiv, fapt ce i-a permis să înscrie des în ultima vreme şi să îl egaleze pe Demollari la capitolul cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 36 de reuşite: "În trecut jucam mai defensiv şi de aceea nu prea mai înscriam. Acum sînt folosit mai în faţă şi au venit şi golurile. Nu mi-am propus să devin golgeterul competiţiei sau al echipei. E mai important să cîştigi un trofeu cu restul colegilor decît titlul de cel mai bun marcator".

"Dacă vom cîştiga împotriva elveţienilor, avem şanse foarte mari de calificare. În cazul unui eşec, posibilitatea de a merge mai departe scade dramatic spre zero!"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui


Papp îl preferă pe Balaur
Internaţionalul Paul Papp este entuziast după revenirea sa pe teren şi spune că partida cu FC Zurich va trebui tratată cu maximă seriozitate pentru a obţine un rezultat pe măsură. "Va fi foarte greu, elveţienii sînt tari de tot. Cu toate acestea, noi ne vom face jocul pentru a cîştiga. Balaur m-a înlocuit cu mare succes cît am lipsit, aş fi bucuros să joc alături de el în apărare, e un băiat modest şi ţin mult la el." Duminică, împotriva Voinţei Sibiu (2-0), Papp a făcut cuplu în defensivă cu slovacul Farkas.

Zotincă, speriat de ce a văzut
Secundul lui Hizo, Dorin Zotincă, a urmărit pe viu înfrîngerea de pe teren propriu a lui FC Zurich, 1-2 cu Young Boys, din ultima etapă de campionat. Zotincă a fost impresionat de forţa elveţienilor: "În ciuda eşecului, Zurich mi-a lăsat o foarte bună impresie. Joacă în stilul echipelor germane. Are jucători atletici, care nu renunţă niciodată la luptă. Cum e normal,au şi slăbiciuni pe care sperăm să le putem specula".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
t0ni
t0ni  •  28 Septembrie 2011, 23:33

Succes moldovenilor, hai ca se poate! Sincer, FC Vaslui si Rapid sant echipele care-mi dau incredere ca pot misca ceva in Europa, oricum succes tuturor echipelor romanesti si sper ca o sa reusim o alta seara frumoasa a fotbalului romanesc! Hai Romania!!!

draxter
draxter  •  28 Septembrie 2011, 18:27

HAI VASLUI! bafta, multumim imperator cat despre suporterii CFR M**E sa luati blatistilor v a veni si ziua arestarii lui pazkany

acusor
acusor  •  28 Septembrie 2011, 14:21

va salut pe toti.mai ales pe cei care tin cu cfr.bucurati-va cat mai aveti timp.va veni si randul lui paskani.si nu uitati...traiti in Romania care e aromanilor nu a ungurilor.asa ca acum e timpul sa va uitati la tv sa vedeti ce fac romanii prin europa league.la nul jucati in b ca sau c daca va mai exista cfr.in incheiere va urez multa bafta la blaturi,ca la asta va pricepeti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează