INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

UPDATE Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală la Berna: „Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni”

Gabriel Debeljuh // foto: Reuters
Gabriel Debeljuh // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 08:09 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 15:53

Finalul meciului dintre Young Boys și CFR Cluj (scor 2-1) a fost de coșmar pentru campioana României. Ardelenii au pierdut calificarea în „16-imile” Europa League pe fondul unor deczii controversate de arbitraj, iar Gabriel Debeljuh (24 de ani) a suferit o comoție cerebrală.

UPDATE 10:20 - Gabriel Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală

Atacantul croat a dezvăluit că nu își amintea nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, însă lucrurile au revenit la normal între timp.

„Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a declarat Debeljuh pentru ProSport.

Știrea inițială - Gabriel Debeljuh a suferit o comoție cerebrală în Young Boys - CFR Cluj

Atacantul croat, autorul singurului gol al echipei lui Edi Iordănescu, a fost lovit în cap cu genunchiul de un adversar în ultimele minute ale întâlnirii și a suferit o comoție cerebrală, potrivit Fanatik. Lovitura încasată de Debeljuh ar fi fost atât de puternică încât croatul a fost transportat de urgență la un spital din Berna, unde a fost supus unui RMN.

Conform sursei citate, Debeljuh nu își amintea unde se află, detaliu confirmat și de Edi Iordănescu: „Debeljuh are comoție. Nu-și aduce aminte nimic, nu știe unde e”, a declarat antrenorul ardelenilor.

Debeljuh intrase pe teren în minutul 74, în locul lui Adrian Păun, iar 10 minute mai târziu reușea golul ce părea să aducă calificarea „feroviarilor” în „16-imile” Europa League. Acest lucru nu s-a întâmplat, din păcate, elvețienii marcând de două ori în minutele de final.

VIDEO. Young Boys - CFR Cluj 2-1 // Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Ilie Dumitrescu e sigur: „Nici măcar nu a fost contact! Uitați-vă la reacția jucătorului”

Acționarii campioanei, intervenții după Young Boys - CFR Cluj 2-1: „Mi-i inima frântă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  11 Decembrie 2020, 10:37

Golul lu debe a fost din ofsaid!

ctbilu
ctbilu  •  11 Decembrie 2020, 10:01

Asta sigur nu simuleaza iar ? Meciul s-a terminat ... nu mai poate obtine penalty. Ardelenii se auto-sanctifica din nou ... dupa ce au furat/incercat sa fure. A fost acum un an hent clat la Sevilla, ar fi vrut sa nu fie vazut de VAR, acum gol din offside (corect pentru ei) si o jumatate de penalty contra lor . Sunt niste etnii conlocuitoare care isi insusesc bunul altora si cand vine *** fac scandal ca sunt furati... Cam la fel si la Cluj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

votant_haur
votant_haur  •  11 Decembrie 2020, 09:58
Postat de caoradea pe 11 Decembrie 2020, 09:43

Aveti AUR acum, va rezolva el. Mai lasati teoria frustrarii !! Arbitru slab si atat, se mai intimpla si la altii. Nu merita CFR sa ***, dar trebuia sa bata la 2 goluri diferenta, sau sa bata la Cluj...

Voi aduce in discutie *** arbitrului la sedinta de partid de azi. Sunt sigur ca doamna Sosoaca va duce cazul la TAS, de indata ce termina de mancat toate saratelele si alunele din sala de sedinte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează