INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Arbitrul topit după Messi » Wolfgang Stark va conduce finala Europa League de la Bucureşti

Arbitrul Stark îi cere tricoul lui Messi. A fost refuzat // Foto: AFP
Arbitrul Stark îi cere tricoul lui Messi. A fost refuzat // Foto: AFP

Articol de , - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 20:39

Neamţul de 42 de ani era să ia bătaie la Madrid din cauza simpatiei pentru atacantul Barcelonei, căruia i-a cerut tricoul în mai multe rînduri.

Simpatia pentru Leo Messi i-a creat mari probleme arbitrului finalei de la Bucureşti. Cu Real! Desemnarea lui Wolfgang Stark la semi finala de Ligă Real - Barcelona (0-2), de anul trecut, i-a scandalizat pe madrileni, care şi-au amintit două episoade în care bancherul neamţ alergase după tricoul argentinianului.

Primul, la sfîrşitul unui Barcelona - Arsenal (4-1), disputat în "sferturile" ediţiei 2009-2010. Messi i-a cerut lui Stark balonul cu care marcase toate golurile partidei, iar acesta i-a solicitat la schimb tricoul. A fost însă refuzat.

Ulterior, la CM 2010, Stark şi-a încercat din nou norocul. Înaintea meciului Argentina - Nigeria a şi recunoscut că i-ar plăcea ca Messi să-i dea tricoul său: "E unul dintre cei mai buni jucători din lume şi este o adevărată încîntare să-l vezi jucînd".

Ziarele apropiate Realului, Marca şi As, au evidenţiat cele două momente şi au titrat "Stark e fan Messi!". Urmarea? După meciul pierdut de galactici cu 2-0, neamţul a fost recunoscut într-un restaurant de patru suporteri ai madrilenilor şi numai intervenţia hotărîtă a personalului l-a salvat de la bătaie.

Cunoştinţă veche
Pentru Steaua, Stark a fost şi cu noroc, şi cu ghinion. În sezonul 2004-2005, cu el la centru, roş-albaştrii au pierdut la Villarreal cu 2-0 şi au fost eliminaţi din "optimile" Cupei UEFA. În ediţia următoare a competiţiei, tot el a condus prima manşă a "sfertului" Rapid - Steaua, încheiat 1-1 (foto în galerie, arătîndu-i cartonaşul "galben" lui Ogăraru). "Centralul" german i-a fluierat şi pe "tricolori", în noiembrie 2003, într-un amical cu Italia jucat la Ancona. Scorul: 0-1.

Rezervă e Lannoy
Wolfgang Stark va fi ajutat la cele două linii de Jan-Hendrik Salver şi de Mike Pickel, iar arbitri de poartă vor fi Florian Meyer şi Deniz Aytekin, toţi din Germania. Rezerva lui Stark vine însă din Franţa: Stephane Lannoy.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Mai 2012, 03:11
Postat de 2dorr pe 08 Mai 2012, 02:16

N-ai cum sa nu-l apreciezi pe Messi

de acord, dar cu remarca ta ai facut primul pas spre balacareala barca-madrid ce o sa urmeze in comentariile de aici :))

2dorr
2dorr  •  08 Mai 2012, 02:16

N-ai cum sa nu-l apreciezi pe Messi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează