INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO

Cea mai aglomerată zi din istoria aeroportului Otopeni » Imensa parcare cu aripi

“Otopeniul” și-a sacrificat una dintre cele două piste
de 3,5 kilometri, printre cele mai lungi din Europa, ca
să parcheze avioanele suporterilor spanioli +2   FOTO
“Otopeniul” și-a sacrificat una dintre cele două piste de 3,5 kilometri, printre cele mai lungi din Europa, ca să parcheze avioanele suporterilor spanioli

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 22:24

Miile de angajaţi ai aeroportului Henri Coandă, ai Romatsa şi ai companiilor aeriene au trecut printr-o probă de rezistenţă în ultimele zile

Niciodată nu a fost Otopeniul asediat. Nu la acest nivel. Nici măcar la summitul NATO din 2008. Avioanele au aterizat, apoi s-au înălţat pe cer, dar acum cel mai mare aeroport al nostru a devenit neîncăpător. Charterele spaniole au rămas la sol pentru întoarcerea zecilor de mii de suporteri madrileni şi basci. Era o imensă parcare cu aripi.

Ieri, o pistă întreagă, una dintre cele două de pe "Henri Coandă", a fost ocupată de 65 de aeronave venite dinspre Peninsula Iberică. Altele aşteptau într-o parcare reală pentru avioane.

La două ore după miezul nopţii, s-a dat startul decolărilor înapoi spre Spania. De-abia atunci, aeroportul a început să respire mai liniştit.

23 de mii de spanioli au aterizat pe Otopeni marţi şi miercuri la bordul curselor de linie şi al charterelor

70 de chartere au sosit la Bucureşti numai ieri cu suporterii lui Atletico Madrid şi Athletic Bilbao


La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
kily
kily  •  10 Mai 2012, 09:59

este imposibil sa fii fost doar 23.000... imposibil! pana si sectoarele repartizate noua erau ticsite cu spaniolii ce au cumparat la negru! daca au fost 50.000 in tribune si au fost! atunci, macar 30.000 au fost iberici!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează