INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID-ATHLETIC BILBAO, AZI, 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PROTV ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Dragomir: ”De ani de zile sîntem rîsul Europei, acum mai vorbeşte lumea şi frumos de noi”

Dragomir apreciază că organizarea finalei e ”fără fisură”, iar trofeul îl va lua Atletico
Dragomir apreciază că organizarea finalei e ”fără fisură”, iar trofeul îl va lua Atletico

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 13:41

Dumitru Dragomir este mulţumit că finala Europa League dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao (azi, 21:45, în direct Pro TV şi DolceSport şi liveTEXT GSP.RO) reprezintă o importantă lovitură de imagine dată de fotbalul românesc, încă frămîntat de incidentele de la derbyul clujean ”U”-CFR..

"Aştept ca România să fie văzută cu alţi ochi de către Europa şi de către întreaga lume, pentru că nu sîntem toată ţara căpşunarii care muncesc în Spania, nu sîntem nici cei mai săraci oameni ai Europei. Sîntem o ţară normală, cu oameni frumoşi! Se mai vorbeşte la superlativ şi despre ţara noastră, că de ani de zile sîntem rîsul Europei! Acum, datorită acestui sport, mai vorbeşte lumea şi frumos de noi!", a susţinut Dragomir.

Şeful Ligii consideră că "avem un stadion foarte frumos, care n-a costat mult vizavi de ce s-a întîmplat acum în Polonia şi-n Ucraina, vizavi de stadioanele pentru Euro. Acolo a costat 400 de milioane un stadion mai mic decît acesta. Una este preţul în Germania, unde totul este tehnologizat, şi alta preţurile în România".

Totodată, Dragomir e convins că ”România nu are capacitatea de a organiza pe viitor evenimente de o amploare mai mare decît finala Europa League. Nu mă îndoiesc de asta! Sportul este la pămînt! Nici un Guvern în ultimii 20 de ani nu a pus în primele zece priorităţi sportul, cu toate că sportul i-a scos deseori din multe belele”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează