INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  FINALA/ATLETICO MADRID-ATHLETIC BILBAO 3-0

FOTO/Haos la plecare: ”Imaginea României e a unei ţări de lumea a treia”. Şefii aeroportului se apără: ”Fanii au venit prea devreme”

Scenă lamentabilă de pe aeroportul din Otopeni, România +31   FOTO
Scenă lamentabilă de pe aeroportul din Otopeni, România

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 16:33

Update: Conducerea aeroportului ”Henri Coandă” a reacţionat după ce suporterii lui Athletic s-au revoltat contra întîrzierii plecării spre casă. Director de comunicare, Valentin Iordache a declarat pentru GSP.ro: "Le înţeleg supărarea fanilor lui Bilbao, dar nu sîntem de vină nici noi, nici ei, că au fost aduşi mai devreme la aeroport decît ora la care aveau programată decolarea. Probabil că cineva a încercat să scape de ei mai repede şi, în loc să-i mai lase să stea pe la terase, i-a adus la aeroport. Cei de la Atletico au avut zboruri ceva mai devreme pentru că aşa au solicitat companiile lor aeriene, altfel ar fi pierdut culoarele de zbor şi riscau să rămînă pe aici pînă seara".

Update: Şefii lui Bilbao au protestat contra tratamentului aplicat suporterilor săi: "Athletic Club doreşte să mulţumească tuturor fanilor pentru comportamentul exemplar avut la Bucureşti cu ocazia finalei Ligii Europa, atît pe străzile oraşului, pe stadion şi la aeroport, în ciuda dificultăţilor întîmpinate, mai ales la revenire. În ceea ce priveşte acest aspect, Athletic Club a înaintat un protest oficial organizatorilor responsabili cu transferul suporterilor pentru planificarea defectuoasă, deoarece nu au luat măsuri, şi pentru modul în care au fost trataţi suporterii noştri".

 

Nu toate au fost bune şi frumoase la finala Europa League de la Bucureşti. Principal punct nevralgic l-a reprezentat transportul suporterilor. Au fost probleme la sosirea lor, dar mai ales la plecare, cînd totul a devenit un ”adevărat haos”, după cum a scris cotidianul ”El Correo”.

Deoarece autorităţile aeroportului ”Henri Coandă” au decis ca să dea prioritate madrilenilor, cel mai mult au suferit bascii, a căror  decolare a întîrziat. Au fost unele zboruri prevăzute la miezul nopţii, dar care nu au pornit decît spre dimineaţă!

Nu urmăreşti, încă, GAZETA pe FACEBOOK? Fă-o, acolo discutăm ca-ntre PRIETENI, mai relaxat!

”Este o mizerie şi o ruşine. Imaginea României e de lumea a treia”, a acuzat, de pildă, Robert Salcines, unul dintre socios (membri cotizanţi) ai lui Bilbao. Prietenul său, Guillermo Moles, a completat: ”Acesta era ultimul lucru care ni se putea întîmpla. Am pierdut meciul cum l-am pierdut, iar acum suferinţa noastră a atins apogeul”.

Un alt basc, Calos López de Lerena, a venit cu detalii: ”La terminarea partidei ne-au dus într-un autobuz. Era miezul nopţii. Ne-au ţinut o oră acolo. Am ajuns apoi la aeroport, unde mii de oameni stăteau înghesuiţi într-un fel de terminale în care nu exista nici un tip de serviciu şi nici aer condiţionat. Abia pe la 6 dimineaţa ne-au dat voie să ne îmbarcăm ”.


"Athletic Club doreşte să mulţumească tuturor fanilor pentru comportamentul exemplar avut la Bucureşti cu ocazia finalei Ligii Europa, atât pe străzile oraşului, pe stadion şi la aeroport, în ciuda dificultăţilor întîmpinate, mai ales la revenire. În ceea ce priveşte acest aspect, Athletic Club a înaintat un protest oficial organizatorilor responsabili cu transferul suporterilor pentru planificarea defectuoasă, deoarece nu au luat măsuri şi pentru modul în care au fost trataţi suporterii noştri",

 

 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
morarroion
morarroion  •  10 Mai 2012, 21:48

TIPIC ROMANESC!SUNTEM VARZA CAND VINE VORBA DE ORGANIZARE!

inchizitor
inchizitor  •  10 Mai 2012, 18:46
Postat de sadim3ro pe 10 Mai 2012, 15:51

urat din partea autoritatilor... trebuia sa le puna la dispozitie la fiecare cate un avion personal. ba astia de la gsp ... trimiteti-l pe individu asta care a scris articolul asta de soc, la plimbare cu avionul prin lume... sa vada si el cu e in Paris, Amsterdam, Frankfurt, Chicago, New York, Londra... orase din astea de lumea a treia. si acum tu asta cu articolul... nu ai gasit si tu ceva urat sa scri de evenimentul asta si te-a mancat degetu' sa scri mizeria asta ... esti un b o u

si sa vezi pe aeroportul BARAJAS de cate ori dorm sudamericanii cu zilele ca le fut astia programul...dar gsp si kktul lor de jurnalism

inchizitor
inchizitor  •  10 Mai 2012, 18:43
Postat de talpaiadului pe 10 Mai 2012, 17:11

Ia uite ce se mai umfla romanul in pene, bai agricultura, Spania a fost si este un centru de cultura nu numai in Europa, ci in lume, cum poti tu sa compari Spania cu Romania?!? Stai jos, ai nota 3, pacaliciule!

bai ariciule, agricultura ce vorbesti tu, in spania sunt 1 milion de familii ce au nevoie de ONG ca sa ajunga la sfarsitul lunii , extremadura si andalucia sunt provincii care mor de foame, tu vorbesti de cultura lor atat de mult criticata in restul lumii, cea a coridelor de tauri...in rest ce poti sa-mi spui ca flamenco care e arta tiganeasca de la spanioli, ce au asa de mult fata de noi? aaaaa...norocul ca sunt pozitionati intre europa si africa, ca europenii i-a ridicat..acum au 7 milioane de someri mai lucifer, asta datorita economiei LAdrillo ,vorbesti si tu ca un lingau...sunt peste noi dar nu chiar cu secole, daca tie rusine cu Romania marsh la gunoi la capsuni

Vezi toate comentariile (49)
Comentează