INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şase staţii de metrou au fost redenumite ieri după fotbalişti celebri: ”Mă simt ca la Londra”

Staţia Obor a devenit staţia Gică Hagi
Staţia Obor a devenit staţia Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 22:00

Ieri s-au pus plăcuţele cu noile denumiri ale celor şase staţii de metrou care marchează finala EL, de la ”Dobrin” şi ”Hagi” pînă la ”Llorente” şi ”Falcao”. Reacţii amestecate printre călători: nedumerire, interes, indiferenţă sau apreciere.

Din toată marea de călători ce se deplaseaza cu metroul, foarte puţini aruncă o privire către plăcuţele cu nume de fotbalişti ce au fost montate de ieri la intrarea în cele şase staţii din apropierea Naţional Arena. Mulţi nu ştiu despre ce e vorba şi se uită miraţi.

Un paznic e luat la rost de doi bătrîni care nu înţeleg de ce s-au schimbat denumirile staţiilor. Pus în încurcătură, acesta se bîlbîie şi încearcă să îi facă pe călătorii cei vîrstnici să priceapă că Bucureştiul se pregăteşte şi în acest fel de sărbătoarea unei finale Europa League. Degeaba, moşneguţii pleacă tot nedumeriţi.

Poze cu plăcuţa lui Llorente
La staţia Llorente (Piaţa Iancului), doi puşti de vreo 15 ani îşi fac poze cu telefonul în dreptul plăcuţei cu numele idolului de la Bilbao. Mihai şi Dragoş spun că au venit special de la Unirii pentru a imortaliza momentul. Doar Athletic e favorita lor!

Iar la staţia Gică Hagi (Obor) un grup de studenţi dezbătea iniţiativa. "Lucrez în domeniu şi o asemenea inscripţie pe o tablă nu costă mai mult de 15 lei. Sînt investiţii tipic româneşti, de luat ochii", îşi arată Cristi nemulţumirea. E contrat imediat însă de o amică: "Îmi place schimbarea, mă simt ca în Londra, pentru că şi la ei denumirile au fost schimbate cu ocazia Olimpiadei".

Cum se numesc staţiile de metrou în perioada 6-10 mai:
Nicolae Dobrin (Piaţa Victoriei)
Ion Pîrcălab (Ştefan cel Mare)
Gheorghe Hagi (Obor)
Fernando Llorente (Iancului)
Radamel Falcao (Muncii)
Rică Răducanu (Dristor)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dreambarca
dreambarca  •  07 Mai 2012, 17:42
Postat de ralffy_mr pe 07 Mai 2012, 10:30

cum sa te simti ca in Londra cand nici macar n-ai ajuns acolo??? mai ales ca in Londra nu s-au dat in functiune noua denumire a statiilor de metrou pentru Olimpiada?!! bagatori in seama!!! :P

esti nebun noi sa copiem? ce naiba romania e prea tare ca sa copieze ceva

ralffy_mr
ralffy_mr  •  07 Mai 2012, 10:30

cum sa te simti ca in Londra cand nici macar n-ai ajuns acolo??? mai ales ca in Londra nu s-au dat in functiune noua denumire a statiilor de metrou pentru Olimpiada?!! bagatori in seama!!! :P

putregaiu
putregaiu  •  07 Mai 2012, 08:58

Se poate sa nu copieze romanii ceva?! Nu se poate! Hai repede sa-i copiem pe londonezi ca noi nu putem avea idei proprii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează