INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE # BENFICA - CHELSEA 1-2

Benfica suspină după trofeu: "Fotbalul ne-a pedepsit, ne simţim ca şi cum am fi fost împuşcaţi"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:36

Tehnicianul celor de la Benfica, Jorge Jesus, crede că echipa sa a fost peste Chelsea în finala Europa League, 1-2, dar că a fost lipsită de noroc.

"Am păţit la fel ca la Porto. Am primit un gol chiar pe final. A fost o finală cu două echipe bune, în care Benfica a fost aproape tot timpul mai bună. Ne-a lipsit puţin noroc. Am jucat foarte bine, dar fotbalul ne-a pedepsit într-un meci, în care avînd în vedere cum am jucat, trebuia să cîştigăm.

Michel Platini m-a felicitat pentru prestaţia echipei. Şi eu sînt mîndru de cum au jucat băieţii mei. Cruyff m-a îmbrăţişat şi mi-a zis că Benfica joacă un fotbal care îi place. Nu meritam acest rezultat, ne simţim ca şi cum am fi fost împuşcaţi", a spus Jorge Jesus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
hristac
hristac  •  16 Mai 2013, 13:26

cu Porto meritau sa piarda ... cu englezii,chiar nu meritau soarta asta,al dracu minut 92 !

varanga53
varanga53  •  16 Mai 2013, 11:53

Echipa cu cel mai anost joc a castigat in fata unei echipe de mingicari carora le e strain golul ! Nu e nici un blestem ! Pana nu lasa "frecatul" balonului in careu pentru a trage la poarta , nu vor castiga niciodata !

j.m.
j.m.  •  16 Mai 2013, 01:13

Vazand Benfica care a pierdut totul in cateva zile si dramatic, imi aduce aminte de Bayer Leverkusen care in 2002 a pierdut finala cupei cu Werder, campionatul si finala Ligii immpotriva Realului, totul in doar cateva zile. Totul e la nivel mental.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează