INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  INFIDEL

Anelka i-a trimis amantei mesaje in ziua nuntii!

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Inedit IFOTBAL / Natalie Merriman, 24 de ani, a fost patru luni iubita secreta a lui Nicolas Anelka, fara sa stie ca internationalul francez, atunci inca la Bolton, urma sa se casatoreasca. “Nico e un amant grozav, are corp minunat. Faceam sex de patru ori pe noapte si, cind nu eram impreuna, imi trimitea mesaje pline de note sexuale, inclusiv poze cu penisul sau, ceea ce mi s-a parut foarte ciudat. La acea vreme nu stiam ca e logodit si m-am indragostit de el. Dar, cind am descoperit ca s-a casatorit si ca, in acea zi, m-a bombardat cu SMS-uri murdare, am realizat ca este un alt mincinos tipic, un fotbalist care-si insala sotia”, a povestit Natalie. “Era cu mine, insa avea o logodnica belgiana de un an si jumatate. Pina intr-o zi cind Nico mi-a spus ca pleaca in vacanta, pentru ca un prieten sa ma anunte ca ziarele sint pline cu stiri despre casatoria lui Anelka din Maroc. M-am simtit folosita”. Atacantul lui Chelsea, 28 de ani, este insurat cu Barbara Tausia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  03 Februarie 2008, 20:13

pentru ala care a scris cu norocul: vino sa imi sugi pl si vei vedea ca vei castiga mai multi bani! Anelka tine-o tot asa =))

 •  03 Februarie 2008, 16:24

deasta vreau eu sa na fac fotbalist :))

 •  03 Februarie 2008, 15:49

:)) ce terminat ala cu norocul lui de facut bani :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează