INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  ÎNTREBĂRI INCOMODE

:) Cum au reactionat nevastele la Euro?!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

De cîte nu ţi s-a întîmplat ca o întrebare "incomodă" să îti taie cheful de fotbal? De cîte ori nu ai pierdut cel mai important moment al meciului, chinuindu-te să explici persoanei de sex opus de lîngă tine, iţele fotbalului? Un studiu a realizat un catalog al celor mai frecvente întrebări puse de femei în timpul meciurilor!

a. Ăstia cu cine joaca?

b. Te interesează şi prelungirile?

c. Ce crezi, cînd vom avea timp să mergem undeva în vacanţă?

d. boro-steaua 0-2, eu super agitat si bucuros, nevasta-mea "nu te mai agita ca oricum nu se califica", final 4-2...........e inca in viata da a avut mai mult noroc decat steaua in ziua aia.

e. Mama catre mine: "sper sa nu mor cand are UTA meci, ca tu amani inmormantarea"

f. Eu-La Boom abonamentul costa 8 euro.Ea-Cand o sa fim platiti in euro atunci o sa ne abonam.

g. cand Nuova Guardia ii cerea lui Giovani Becali demisia...o prietena buna intreaba.."de ce vrei sa plece Giovani asta?nu joaca bine?

h. la 1-0,Craiova-Dinamo; Hai ca ai vazut destul!!!!

i. cine joaca? steaua cu romania?

j. Ea: aaa

k. Tii si cu astia?

PS. si una tare de la Alexinho: "Cea mai tare replica a venit tot din partea mea: "iubi, da si tu te rog frumos un minut pe meci sa vad cat e scorul!", dupa care m-am intors la euforia!"

 

Scrie si tu cea mai tare replica pe care ai primit-o in timpul meciului de la sotia (prietena, mama, sora) ta!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (295)
 •  17 Iunie 2008, 21:35

ea, dupa romania italia: de ce esti trist, avem 3 puncte, ne-am calificat =))))

 •  17 Iunie 2008, 20:49

Mama mea dupa jumatate de meci de fotbal vizionat alaturi de mine si tata, intreaba:"Auzi...da ala imbracat in negru in ce echipa e?"

 •  17 Iunie 2008, 20:26

Slava domnului ca e doar o colega care atarna de noi pe la meciuri... Ii explic ce este acela un offside. Evident, nu intelege.. apoi ii desenez, explic din nou pe desen.. murmura un "mda.. am inteles acum" Dupa cateva minute incepe meciul si degajeaza Lobont, mingea ajunge la un francez si ea in gura mare (probabil simtea nevoia sa se remarce:)) ) "OFFSIDE MAAAAHHHH!!!" noi ne uitam mirati si ea cu un aer extrem de inocent: "pai uite a degajat Lobont si mingea n-a de

Vezi toate comentariile (295)
Comentează