INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  IERTARE

FIFA a ridicat suspendarea Federaţiei Albaneze de Fotbal

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

FIFA a anulat marţi suspendarea pe termen nelimitat pe care o dictase pe 14 martie împotriva Federaţiei Albaneze de Fotbal, ca urmare a încălcării articolului 14 din regulament, referitor la implicarea politicului în fotbal, informează cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Hotărârea a fost luată de Comitetul de Urgenţă al FIFA după ce s-a discutat cu mai mulţi lideri ai UEFA, ai Federaţiei Albaneze de Fotbal şi ai guvernului de la Tirana.

Pe 19 martie, UEFA a anunţat că Federaţia Albaneză de Fotbal (FSF) va fi suspendată şi în Europa pe termen nelimitat, după ce a fost suspendată la 14 martie de către FIFA. Forul european a anunţat atunci că echipele naţionale ale Albaniei nu vor mai putea juca niciun meci oficial sau amical. Meciul naţionalei Under 21 cu Grecia, din Grupa 1, programat la 26 martie, a fost amânat, iar reprezentanţii Federaţiei nu au mai putut participa la nicio şedinţă, întâlnire sau eveniment organizat de UEFA. Totodată, niciun oficial sau arbitru albanez nu a mai putut fi implicat într-o acţiune a forului european de după dictarea suspendării.

UEFA şi FIFA îşi propuseseră atunci să rezolve conflictul în termen două luni.

 


sursa: News In

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează