INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  

Iordănescu spune că atmosfera din Senat e mai încărcată decât pe stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Social-democratul Anghel Iordănescu a precizat, miercuri, în prima sa zi de parlamentar, că atmosfera din Senat este mai încărcată decât cea de pe stadion şi a spus că, fiind în perioada de acomodare, s-a ghidat după colegii de partid pentru a şti cum să voteze legile de pe agenda plenului.

Iordănescu a făcut un apel la presă să-i acorde un răgaz pentru a se acomoda cu noul său statut, motiv pentru care nu doreşte să facă declaraţii pe subiecte de natură parlamentară. Totuşi, fostul selecţioner a comentat că atmosfera din Senat i se pare "mai încărcată decât cea de pe stadion".

Senatorul PSD le-a mulţumit colegilor pentru "amabilitatea" pe care au dovedit-o şi pentru sfaturile pe care au încercat să i le dea. Iordănescu a explicat presei că, fiind la început, şi-a notat o serie de lucruri. "Sunt în perioadă de acomodare, mi-am notat, m-am mai sprijinit de colegul din stânga şi din dreapta în sensul votului, dar în curând o să iau deciziile pe care le consider", a adăugat fostul selecţioner. Iordănescu a menţionat că a fost trimis în comisiile de sănătate şi în cea de sport.

Întrebat cum a trăit intonarea imnului, fostul selecţioner a precizat că, în Senat, s-a simţit "puţin apăsat". El a adăugat că ţine la el "în permanenţă" iconiţa pentru care era cunoscut din perioada în care antrena echipa naţională.

Anghel Iordănescu a fost validat miercuri, în calitate de senator, de către plenul acestei camere, în locul social-democratului Teodor Filipescu, care a demisionat luni din motive de sănătate.

sursa NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  06 Februarie 2008, 16:13

"cine se aseamana se aduna". mai lipseste Becali ....motzul la ...pardon. Asa popor asa Parlament. Priviti Parlamentul si va veti intelege de ce...

 •  06 Februarie 2008, 15:02

Daca am ajuns ca toti sportivii si cantaretii sa fie parlamentari si cu grade pe umar in diferite ministere....... este VAI DE NOI. Ne meritam soarta. Ce scoli ati absolvit domnule Iordanescu? Cum puteti vota o lege? Alte exemple : Dolanescu, Cornel Dinu, Elisabeta Lipa, etc.

 •  06 Februarie 2008, 14:36

cel mai tare ma doare faptul ca Anghel Iordanescu este stelist. pacat :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează