INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  ANIVERSARE

Primul foto-sărut între Octavian Belu şi Mariana Bitang » 60 de ani fără riduri

Articol de - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 23:12

Antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică şi-a aniversat ieri ziua de naştere alături de 100 de prieteni

Restaurantul japonez Maiko, Bucureşti, joi, ora 17:00. Octavian Belu intră în localul pe care i l-a indicat ca punct de întîlnire soţia sa, Mariana Bitang. Surpriză!!!!!! La mulţi ani! Aşa a fost întîmpinat antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică de cei aproape 100 de prieteni şi colegi adunaţi în restaurant. "Chiar este o surpriză!", a exclamat Belu, care nu se aştepta decît la o cină specială, într-un cadru restrîns, pregătită de partenera sa de viaţă şi de muncă.

Cristian Gaţu, preşedintele FR Handbal, a apărut dintr-un colţ şi i-a înmînat lui Belu drept cadou un indicator de limitare a circulaţiei la viteze de pînă la 60 de kilometri pe oră. "De unde ai furat semnul, omule?!", l-a întrebat Belu, surprins de mesaj. "De la Circulaţie. Doar nu crezi că l-am furat de pe stradă", i-a răspuns fostul handbalist.

În sală, o mulţime de cunoscuţi. La o masă au fost aşezate componentele lotului de gimnastică. La o alta alăturată, campioane olimpice şi mondiale antrenate de Belu şi Bitang. În partea cealaltă a sălii, colegi de la FRG şi de la alte federaţii, Nicu Vlad, Ivan Patzaichin, Laura Badea, Gabriela Szabo, Ana Pascu, Elena Frîncu, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase, Doina Melinte, preşedintele ANST, şi Octavian Morariu, preşedintele COSR.

"La 60 de ani mă simt cu adevărat răsfăţat", le-a transmis Belu tuturor. "Nu folosesc nici o cremă", le-a mai spus el curioşilor care l-au întrebat cum de nu are nici un rid pe faţă. "Exteriorul reflectă interiorul", a adăugat, precizînd că a dus mereu o viaţă chibzuită, fără excese. "Singurul exces a fost gimnastica şi orele petrecute în sala de antrenamente", le-a explicat acesta. Au urmat şampania, mîncarea japoneză, tortul şi artificiile. Petrecerea s-a întins pe cîteva ore bune.

Generaţii de campioane
La petrecerea de aseară au venit să-i ureze "La mulţi ani!" lui Belu atît fostele gimnaste antrenate de Belu şi Bitang în anii '90-2000, cît şi cele din actualul lot olimpic. Din prima categorie s-au aflat Lavinia Miloşovici, Simona Amânar, Maria Olaru, Andreea Răducan, Cătălina Ponor, Monica Roşu, iar din a doua Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Diana Chelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu, Gabriela Drăgoi, Larisa Iordache.

Fascinat de japonezi
Alegerea restaurantului cu specific japonez pentru petrecerea de aseară nu a fost făcută la întîmplare de către Mariana Bitang. Octavian Belu a fost şi este fascinat de tot ce are legătură cu niponii. "Trebuie să recunosc că am o mentalitate apropiată japonezilor. Întotdeauna am admirat bucătăria japoneză, cultura şi stilul de viaţă al japonezilor, dar şi valorile acestui neam: onoare, disciplină, politeţe", a mărturisit Octavian Belu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nanaimo
nanaimo  •  18 Februarie 2011, 07:33

La multi ani domnule BELU!

gery76
gery76  •  18 Februarie 2011, 02:19

Pentru cel mai mare antrenor din sportul mondial: LA MULTI ANI!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează