INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 3-1

NOTE GSP Old Boys la Berna » 5 jucători de la CFR Cluj, prestații dezamăgitoare în Elveția. Șumudică și Alibec, corijenți!

CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League / Sursă foto: twitter.com/bsc_yb +6   FOTO
CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League / Sursă foto: twitter.com/bsc_yb

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 07:45 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 09:27

CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League, după 1-3 (2-4 la general) cu Young Boys Berna. Elevii lui Șumudică au fost surclasați, aseară, de campioana Elveției și vor continua în play-off-ul Europa League.

Campioana a mers cu speranțe mari în Elveția, însă iluziile au durat doar 25 de minute. Chiar dacă au deschis scorul „feroviarii” s-au pierdut pe stadionul Wankordf din Berna, bifând una dintre cele mai slabe prestații din întreg sezonul, 

Apărarea clujenilor a clacat în confruntarea de aseară. Cristi Manea, Susic sau Camora au fost doar umbre ale jucătorilor din trecut. Cu greșeli pe bandă rulantă, aceștia au primit nota 4 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor

La fel s-a întâmplat și cu închizătorul Guessouma Fofana. Fruntaș la cifre în Liga 1, acesta s-a numărat aseară printre corijenții din tabăra clujeană. 

În zodia notei patru s-a aflat și Denis Alibec, cel care a intrat pe teren după pauză, în locul islandezului Sigurjonsson. Neinspirat, preferatul lui Șumudică a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren. 

Totuși, cea mai mică notă de pe teren i-a aparținut lui Adrian Păun. Eliminat după ce a încasat în mod stupid două cartonașe galbene, atacantul a primit nota 3 din partea jurnaliștilor GSP.

Old Boys la Berna » 5 jucători de la CFR Cluj, prestații dezamăgitoare în Elveția. Șumudică și Alibec, corijenți!

Marius Șumudică, nota 4!

Cu 4 a fost notat în Gazeta Sporturilor și tehnicianul Marius Șumudică. Chiar dacă a fost la conducere atât în tur, cât și în retur, CFR Cluj a scăpat de fiecare dată meciul din mâini, totul culminând cu eliminarea din cea mai importantă competiție europeană. 

Conform lui Liviu Manolache, statistician GSP, Marius Șumudică a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile Ligii Campionilor, după eșecul din turul 3 preliminar, în fața celor de la Young Boys Berna.

Păun, „roşu” după gesturi stupide

Adrian Păun a fost eliminat aseară, la scorul de 3-1, după ce a primit două cartonașe galbene în două faze prosteşti. Mai întâi, în minutul 56, și-a busculat un adversar, în încercarea de a-i lua balonul. 

Apoi, al doilea avertisment a venit doar 7 minute mai târziu, după o reacție nervoasă a fotbalistului. A atins mingea cu mâna încercând să intercepteze pasa unui adversar, arbitrul a fluierat lovitură liberă pentru gazde, iar Păun, vizibil nervos, a lovit balonul după fluierul lui Çakır.

FOTO Cele mai tari imagini din Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Șumudică, franc după eliminarea din Ligă: „Trebuie să spunem adevărul!” + Păun, „urecheat”: „Impardonabil”

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  11 August 2021, 21:15

Sa văzut diferența între cele două echipe a fost un răspuns la ce fotbal se joacă afară și ce avem noi ! Nici o echipă din România nu făcea mai mult !

189254898748309
Claude SH  •  11 August 2021, 17:53

E clar ca echipa a ieșit pe plus din aceste confruntări din preliminariile UCL. A dobândit experienta fata de celelalte echipe românești care au clacat după un singur tur. CFR deocamdată a strâns în tolba de puncte și coeficient 3 victorii și un egal. Se vor aduna și alte puncte. Jucătorii în schimb nu trebuie sa se culce pe o ureche. Trebuie sa se antreneze și sa tragă serios pe mai multe fronturi. E adevărat ca trebuie reconstruita echipa poate modelul Young Boys trebuie urmat. Scouterii ar trebui sa verifice și piata africana.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 August 2021, 14:52
Postat de parpalache pe 11 August 2021, 10:26

Toti au fost muci!Prima repriza a contat!Poate Sigurdson si Omrani sa fi meritat nota de trecere!Arlauskis ce-a facut?A aparat vreun sut pe spatiul portii?Nu trebuie luata in considerare repriza a doua,pentru ca antrenorul elvetienilor a zi„lasati-ii dracu” si a facut multe schimbari- vrand sa „le dea minute”si tinerilor si vrand sa isi exerseze si scheme de aparare!

Erau grogy!Vorba lu Mitica(Dragomir):Nu mai stiau nici cum ii cheama!Nici cu buletinu-n mana!Nu erau in stare sa dea sau sa primeasca o pasa de 3 metri,odata pentru ca elvetienii aia( cu origini in ***), erau primii la minge,apoi pentru ca„ai nostri ca brazii,cu *** pe chept”...asteptau mingea pe loc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează