INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR/PLAY-OFF Z SALZBURG - STEAUA ROȘIE 2-2 (ÎN TUR 0-0)

77 de secunde de nebunie pură! Cum a fost posibilă calificarea istorică a Stelei Roșii Belgrad în grupele Ligii

FOTO: Twitter FK Crvena zvezda
FOTO: Twitter FK Crvena zvezda

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 12:54

Salzburg a avut 2-0 cu Steaua Roșie Belgrad, dar a fost egalată în două minute de nebunie. 10.000 de fani sârbi au sărbătorit cu torțe calificarea istorică a Stelei Roșii, câteva sute intrând pe teren. 

Blestemul Ligii a lovit-o încă o dată crud pe Salzburg. De când a fost preluată de Red Bull, echipa austriacă nu poate să ajungă în faza grupelor. Echipa care a eliminat-o în sezonul trecut pe Viitorul din Europa (7-1 la general) s-a împiedicat iarăși la mal, eșuând în fața Stelei Roșii din Belgrad, la a 11-a tentativă de calificare!

Vânătoare de tricouri

A avut meciul în mână, 2-0 imediat după pauză, prin "dubla" lui Dabbur (45 și 48), dar n-a reușit să-și apere avantajul. În 77 de secunde de adevărată nebunie, campioana Serbiei a revenit formidabil. Ben și Degenek au restabilit echilibrul, la mijlocul reprizei secunde, și nimic nu s-a mai schimbat.

Cei 10.000 de fani veniți de la Belgrad au sărbătorit cu torțe și fumigene în tribune, iar câteva sute au izbutit chiar să pătrundă pe teren la sfârșit. Acolo au pornit vânătoarea de tricouri ale favoriților, luate ca amintire a calificării istorice în grupe, învingătorii fiind dezbrăcați de echipament în unele cazuri cu forța! E pentru prima oară când Steaua Roșie, fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1991, ajunge să stea la masa bogaților Ligii.

Vezi și: VIDEO Nu s-a putut abține! Imagini savuroase cu Novak Djokovic, dezlănțuit după prima calificare din istorie a echipei favorite în grupele Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează