INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL

A început războiul Barcelona - Liverpool! Jurgen Klopp, atac necruțător: „Nu e un templu al fotbalului”

Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages
Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 09:33

Barcelona și Liverpool joacă miercuri, de la ora 22:00, în turul semifinalelor UEFA Champions League. Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, e la primul meci pe Camp Nou și spune: „E doar un stadion. Unul mare, dar nu un templu al fotbalului”.

  • Barcelona - Liverpool va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Al doilea an la rând, Jürgen Klopp e în semifinalele Champions League cu Liverpool. Și, protejat de o echipă de războinici, nu îi este teamă nici de Barcelona. Pentru neamț, e primul meci ca manager pe arena catalană. În stilul său, mereu ofensiv, atacă. Ironizând Camp Nou.

Nu l-a impresionat atmosfera

E doar un stadion. Unul mare, însă nu un templu al fotbalului”, a declarat Klopp într-un interviu pentru DAZN. A fost o dată ca spectator pe Camp Nou. În 2016, când era cu jucătorii lui Liverpool în cantonament la Sant Cugat del Vallès, au mers împreună să vadă un meci între Barça și Borussia Mönchengladbach, pe 6 decembrie, 4-0 pentru trupa blaugrana în grupele Ligii. Nu au fost impresionați de atmosferă.

„Cu Barcelona, sigur nu ești favorit”

Totuși, Klopp atrage atenția: „De-a lungul timpului, am văzut formații care au trecut prin momente dificile acolo și acum vom experimenta și noi. Sperăm să ne descurcăm. Când joci contra Barcelonei, sigur nu ești favorit. Dar va fi o partidă fantastică pentru fanii fotbalului”.

Citește și:

Tottenham - Ajax // liveTEXT de la 22:00 » Dušan Tadic a contribuit la 55 de goluri în 51 de meciuri: „O atitudine care nu se poate cumpăra” » Echipe probabile + cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  01 Mai 2019, 09:19

Barcelona = Cruyff =Romario =Stoichkov =Ronaldo =Ronaldinho =MESSI (autor a 46 și pasator la 22 din cele 104 goluri sezonul ăsta adică fără el aveau minus la golaveraj). E vreunul catalan? Niște *** frustrați o să distrugă tot ce e frumos. În frunte cu Piqué care îi susține. Un derbedeu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

submarina
submarina  •  30 Aprilie 2019, 12:18

Sa traiti! Toata lumea tine cu Liverpool fiindca separatistii nu-s iubiti de nimeni.

mandpv964
mandpv964  •  30 Aprilie 2019, 11:15
Postat de Doru Ungureanu pe 30 Aprilie 2019, 10:53

Barcelona avea toate datele sa fie o echipa de legenda, dar a ales sa devina jucaria comuniștilor separatist. Astfel a a devenit doar o echipa sportiva, care nu va depăși niciodată acest statut. Sunt echipe de legenda(cu trofee mai puține decât barca), si simple echipe care trec printr-un moment bun...

Corect, de cand nazisto - comunistii catalani (pare aiurea, dar asa este!) au inceput sa amestece fotbalul, si - n general sportul, cu política, ptr mine echipa asta nu mai exista.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează