INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - JUVENTUS, MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP

A început războiul! Declarații incendiare înainte de Barcelona - Juventus: "Catalanii nu au antrenor, Enrique e ca și cum n-ar fi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 13:23

Luciano Moggi, fostul patron al celor de la Juventus, a vorbit despre duelul cu Barcelona, de miercuri, din returul sferturilor Champions League.

Moggi a spus că Barcelona nu poate reveni după înfrângerea din tur, 0-3, și l-a atacat pe Luis Enrique, antrenorul catalanilor.

"Barcelona nu are antrenor. Dacă un tehnician zice «la vară voi pleca», e ca și cum nu ar fi mai fi. Echipa aceasta este fără motivație. fără idei și fără forță. Asta se vede pe teren.

Nu văd posibilă o revenire. Defensiva lui Juventus este la alt nivel. Înainte de meciul tur, mă așteptam ca Juventus să facă un meci mare și să aibă un rezultat pozitiv. Barcelona nu m-a impresionat în meciul cu Malaga. Messi nu trece prin cel mai bun moment. Dacă Barcelona va evolua ca la Torino, nu văd vreo posibiltiate de victorie", a spus Moggi pentru ziarul AS.

  • Barcelona - Juventus se joacă miercuri, de la 21:45, și va fi în direct pe TV Dolce Sport și LookTV. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1806534289603833
Matei Tablan  •  18 Aprilie 2017, 20:07

La sfarsitu articolului scrie ca transmite Look TV, chiar asa? Peste tot scrie doar de Dolce 1.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Aprilie 2017, 15:34

Messi e Messi, a jucat foarte bine si sambata, dar nu depinde numai de el. Barca nu se va califica, in primul rand pentru ca are multi titulari departe de forma de altadata. Iniesta, Rakitic, Busquets, Mascherano, Ter Stegen, Jordi Alba. Prea multi. Plus patrunjelul in supa numit Andre Gomes.

juv3ntin
juv3ntin  •  18 Aprilie 2017, 14:26

simt ca Pique o sa dea golul 4. si o sa fie 4-0 pentru Juventus in deplasare cu autogolu lui ultimu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează