INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - ATLETICO, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Achtung, Chicharito! Atacanul lui Bayer e pericolul numărul 1 la poarta lui Atletico. Cu ce vârfuri răspunde Simeone

Chicharito are 12 goluri și 3 assisturi în 27 de meciuri pentru Bayer în acest sezon
Chicharito are 12 goluri și 3 assisturi în 27 de meciuri pentru Bayer în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2017 00:00

Atacantul lui Bayer s-a dezlănțuit în 2017 și este marele pericol pentru madrileni. ”E într-o formă senzațională după pauza de iarnă”, confirmă antrenorul Schmidt.

Atletico are motive să se teamă de vizita la Leverkusen. Defensiva dă ochii diseară cu unul dintre cei mai prolifici atacanți din Bundesliga în 2017. Javier " Chicharito" Hernández a realizat două "duble" consecutive, cu Frankfurt și cu Augsburg, și are 3 goluri în ultimele două jocuri de acasă.

Și-a anulat nunta

"Este într-o formă senzațională. A trecut peste problemele extrafotbalistice, care l-au afectat grav, și chiar mănâncă pământul după pauza de iarnă. E un jucător extrem de important pentru Bayer", a explicat Roger Schmidt.

Antrenorul face referire la despărțirea de iubita spaniolă a mexicanului, Lucia Villalón. Ziarista și prezentatoarea TV cu care trebuia să se însoare după trei ani de relație.

"Bob de mazăre" i-a dat deja un gol lui Atletico. S-a întâmplat în ediția 2014-'15 a Ligii, în returul "sferturilor". Iar reușita lui de pe Bernabeu, din minutul 88, a calificat-o pe Real (1-0 la general).

"Cholo" răspunde cu GG

Simeone mizează pe "conexiunea franceză", cum a numit AS cuplul Griezmann - Gameiro. Sunt primii doi marcatori ai lui Atletico, 16 primul, 12 celălalt.

Ei au contribuit la 28 din cele 71 de goluri ale madrilenilor în acest sezon (12 în actuala Ligă) și au "fabricat" 4 goluri în ultimele 3 jocuri. Iar sâmbătă, cu Gijon, Gameiro a semnat al doilea cel mai rapid hat-trick din istoria LaLiga, 4'45"!

5goluri în ultimele 3 meciuri a reușit Chicharito pentru Leverkusen. Doar cu Hertha n-a marcat în acest an

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează