INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 3-1

Șefii lui CFR Cluj, bulversați după eliminare: „E șocant, nu mi-a venit să cred!” » Prima „înțepătură” la adresa lui Șumudică

CFR a cedat categoric în Elveția, 1-3 cu Young Boys Berna / Sursă foto: Facebook Young Boys +6   FOTO
CFR a cedat categoric în Elveția, 1-3 cu Young Boys Berna / Sursă foto: Facebook Young Boys

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 11:58 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 14:05

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, e în afectat de eliminarea „feroviarilor” din preliminariile Champions League. CFR a cedat categoric în Elveția, 1-3 cu Young Boys Berna, și va continua în play-off-ul Europa League (versus Steaua Roșie Belgrad). 

Ștefan Gadola e deziluzionat după partida de aseară. Azi-dimineață, într-o intervenție televizată, s-a declarat uimit de lejeritatea cu care campioana en-titre a încasat golurile din Elveția.

„Foarte-foarte clar, cei de la Young Boys au meritat victoria, nu se poate pune problema de altceva! Să dai trei goluri în 20 de minute după ce ești condus cu 0-1 e fantastic! M-au surprins foarte mult cei de la Young Boys.

CFR mi se pare un pic schimbată. Este șocant să iei trei goluri în 20 de minute! Aseară, nu mi-a venit să cred! Șocant

Suntem într-o etapă în care mă aștept să jucăm cu echipe bune, e absolut normal. Din acest punct de vedere, sunt încântat că am ajuns aici, e un lucru minut. Să vedem cum vom juca cu Steaua Roșie Belgrad. Calificarea în grupele Conference League e un succes, da, însă ne-am dori să mergem în grupele Europa League”, a spus Ștefan Gadola, în direct la Pro X. 

M-am supărat pe Adi Păun, dar vreau să-l și înțeleg. Dar a vrut mult! A făcut acel gest, însă eu îl înțeleg. Sunt emoții multe, nu e ușor - Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile Ligii Campionilor, după eșecul din turul 3 preliminar, în fața celor de la Young Boys Berna. 

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO

CFR Cluj a pierdut manșa retur a duelului cu Young Boys Berna din runda 3 preliminară a Ligii Campionilor, scor 1-3. Surclasată de campioana Elveției, echipa lui Șumudică a ratat astfel marele vis, prezența în grupele Ligii Campionilor.

Eșecul l-a adus pe Marius Șumudică în vârful unui clasament în care antrenorul nu și-ar dori să fie. Șumi a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile celei mai importante competiții inter-cluburi. Șumudică a mai fost eliminat în turul 3 preliminar atunci când le-a condus pe FC Vaslui, în sezonul 2012/2013, 1-1 și 1-4 cu Fenerbahce, și Astra, în sezonul 2016/2017, 1-1 și 0-3 cu FC Copenhaga. Până la meciul de aseară, Șumudică era la egalitate cu Mihai Stoichiță, Cornel Dinu, Dan Petrescu și Mircea Rednic în topul eliminărilor, fiecare având câte două.

Vezi și: 

FOTO Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica „i-a plătit-o” lui Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League

Editorial Costin Ștucan: Catastrofe individuale sau alibi tactic pentru Șumudică?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
jabs
jabs  •  10 Ianuarie 2023, 09:48
Postat de vasileroaita pe 11 August 2021, 15:08

Să nu mai bei asa mult. In campionat CFR nu joaca cu elvetieni. Joaca cu ciurucuri ca FC FCSB, Clinceni si alte slugi.

sunteti penibili...ca intotdeauna....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 August 2021, 11:34

Toyul la CFR se joaca in vacanta de vara ...dupa care nu isi mai pot reveni 2-3 luni ....undeva in octombrie ! Ori o iau la bautura, ori la femei , ori alte abuzuri de mancare ...dar asta e realitatea ...uitati-va cum incep cupele euroipene...gafaind ....de FCSB si alte echipe nu mai vorbesc ! Dupa ce au stat un an in Pandemie eu nu le-as fi lasat vacante ! Cei care vor performante - S A UITE DE VACANTE ! PANA LA 40 DE ANI !

485809194904413
Costel Tudor  •  11 August 2021, 19:26

Sunt convins ca , cu Dan Petrescu , CFR nu ar fi avut parte de aceasta umilința !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează