LIGA CAMPIONILOR  ·  TRAGERE LA SORȚI

Acuze grave la adresa lui Real Madrid: "A primit adversarul cerut la UEFA" » A fost tragerea la sorți TRUCATĂ?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de — Miercuri, 19 Decembrie 2018

Jorge Ramos, jurnalist ESPN, a denunțat public un posibil aranjament în stabilirea ”optimilor” competiției. ”Florentino Pérez a vrut să pice cu Ajax și chiar așa s-a întâmplat. Un amic m-a avertizat cu 5 zile înainte”.

Din Argentina s-au lansat acuzații grave, vizând un posibil aranjament la tragerea la sorți a "optimilor" Ligii, desfășurate luni, la Nyon.

Jurnalistul ESPN Jorge Ramos a denunțat public, într-o emisiune televizată, că lui Real Madrid i-a fost ales un adversar pe sprânceană:

"Un prieten mi-a trimis un SMS, cu cinci zile înainte să se stabilească meciurile, și m-a avertizat «Jorge, Don Floren a cerut să pice cu Ajax! Se lucrează la subiect deja și s-a expediat mesajul la UEFA». Atunci am crezut că totul este o glumă, dar previziunea s-a adeverit".

Noroc și în grupe

Ziaristul a explicat apoi în fața telespectatorilor programului "Jorge Ramos y su Banda" că "sursa mi-a dat în dimineața tragerii la sorți o mulțime de informații și detalii despre ce urma să se întâmple, despre relațiile și influența pe care președintele Florentino Pérez le are la UEFA".

Real e recunoscută ca având mereu noroc la desemnarea adversarilor din Ligă, inclusiv în această ediției nimerind una din cele mai accesibile grupe, alături de AS Roma, Viktoria Plzen și CSKA Moscova.

Vezi și: Trei DUELURI-ȘOC în "optimile" Champions League! Adversari dificili pentru Liverpool, Juventus și Man Utd. Real și Barca au avut noroc

Comentarii (12)

jullien_alphonse  •  19 Decembrie 2018, 17:59
Postat de alenb pe 19 Decembrie 2018, 15:53

Asa fiecare poate sa zica orice, de ce n-a venit inainte de tragere sa zica ca va pica cu Ajax? Anul trecut in optimi vad ca a picat cu PSG desi Perez avea la dispozitie Besiktas, Shatkar Donetk sau Basel, sa inteleg ca influenta lui Perez a inceput doar de anul asta?

Da, uite, n-a ştiut că tu ceri asta, adică să se anunţe furtul înainte de a se comite. - Este bine ca toţi vorbitorii să fie acoperiţi cu dovezi înainte de a face astfel de afirmaţii, deoarece pot urma procese în justiţie.... Oricum, ziariştii - într-o ţară civilizată - AU DREPTUL de A NU DECONSPIRA SURSELE.

alenb  •  19 Decembrie 2018, 15:53

Asa fiecare poate sa zica orice, de ce n-a venit inainte de tragere sa zica ca va pica cu Ajax? Anul trecut in optimi vad ca a picat cu PSG desi Perez avea la dispozitie Besiktas, Shatkar Donetk sau Basel, sa inteleg ca influenta lui Perez a inceput doar de anul asta?

Bicazan Calin  •  19 Decembrie 2018, 14:28
Postat de submarina pe 19 Decembrie 2018, 13:59

Sa traiti. la moment Ajax nu e un adversar de neglijat, chiar nici pentru Real Madrid. Oricum fara Cr7 spaniolilor le va fi greu sa castige a 4-a oara consecutiv UCL. Falsificari s-au facut la CM 2018 cand rusia, tara gazda, a fost favorizata la tragerea la sorti.

stii cum e, greu e s-o castigi o data, a doua oara consecutiv e aproape o minune. De la 3-a in sus devine obisnuinta :))

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21