INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VASLUI - TWENTE 0-0

Adrian Porumboiu este realist: "Locul nostru nu este în Champions League"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 12:37

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, este extrem de realist. Acesta a declarat faptul că echipa sa nu are încă faţă de Champions League

"Din păcate asta este situaţia. Sînt jucători de la care mă aşteptam la mai mult. Cel mai mult mă bucură prestaţia portarului, un copil de 21 de ani care a apărat foarte bine. Aveam foarte mare nevoie de un portar şi astăzi a dovedit că are calităţi deosebite.

Nu am ieşit rău, dar nici foarte bine. Corect şi cinstit spun că locul nostru nu este în Liga Campionilor, ci în Europa League. Practic am făcut un antrenament, avînd în vedere faptul că noi am terminat pe locul 3 în campionat. Probabil de asta am ratat şi atît de mult", a declarat Adrian Porumboiu, conform evz.

Twente a eliminat Vaslui din lupta pentru Champions League, remizînd la Piatra Neamţ( 0-0), după 2-0 în Olanda. Românii mai au însă o şansă, Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  05 August 2011, 11:36

Daca ostenii marelui STEFAN CEL MARE !!.ar fi gandit ca voi si acum Moldova ar fi pasalac turcesc(oare ar fi fost mai bine??)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează