INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWENTE - FC VASLUI

Adrian Porumboiu le-a stabilit jucătorilor obiectivul pentru Twente: "Nu e dramă dacă pierdem la un gol"

Adrian Porumboiu, finanţatorul Vasluiului
Adrian Porumboiu, finanţatorul Vasluiului

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 11:24

FC Vaslui se pregăteşte intens de debutul în Liga Campionilor. Elevii lui Viorel Hizo dau piept cu fosta campioană a Olandei din 2010, iar Adrian Porumboiu le-a stabilit jucătorilor un obiectiv destul de accesibil. 

Finanţatorul moldovean le-a transmis lui Wesley&Co. aşteptările sale de la meciul cu Twente, spunînd că s-ar mulţumi chiar şi cu o înfrîngere, dar nu la o diferenţă mai mare de un gol. Iar în cazul unei victorii, Porumboiu a promis prime pe măsură.

"După duşul rece cu Rapid, aştept unul cald cu Twente. Olandezii au o echipă redutabilă, dar niciun meci nu seamănă cu altul şi sper ca FC Vaslui să aibă o cu totul altă prestaţie decât cea din Regie. Ar fi bine să obţinem în Olanda un egal. Neapărat, însă, trebuie să marcăm.

N-ar fi o dramă nici dacă am pierde la o diferenţă de un gol, dacă vom reuşi să înscriem. Am păstra în continuare şanse de calificare. Va fi, totuşi, foarte greu să accedem în grupele Ligii Campionilor. Eu m-aş mulţumi să ajungem şi în grupele Ligii Europa. Dacă vor trece de cei de la Twente Enschede, jucătorii vor încasa o primă destul de consistentă", a spus Porumboiu pentru EVZ.RO

FC Vaslui şi Twente îşi dispută un loc în play-offul Ligii Campionilor. Meciul tur, din Olanda, se va disputa marţi, de la ora 21:45, şi va fi liveTEXT pe gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rramo
rramo  •  26 Iulie 2011, 10:26

azi joaca o echipa romaneasca in CL. Dar cum aceasta nu e stoaia, nu e cap de afis. gesepisti de toata jena. RESPECT SI bafta multa FC VASLUI . Noi ce sanse am avut cu Shahtior?? Curaj baieti!

raulviola21
raulviola21  •  26 Iulie 2011, 01:01

Are dreptate D-l Porumboiu,dar daca pierde acolo,Vaslui trebuie sa joace totul pe atac acasa.Oricum in grupe e greu de ajuns.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Iulie 2011, 15:05

O intrebare pentru primul agricultor al tarii: oare "necunoscutii" aia de la Twente joaca mai slab ca rapid (care le-a dat 3-0 intr-un meci fara miza) ...intr-un meci cu MIZA de 10 milioane de euro ce o sa se intample?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează