INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTRA - FC COPENHAGA, MIERCURI, 20:30, DIGI, GSP.RO

Adversara Astrei a ajuns în România » Ce știu danezii despre suspendarea lui Șumudică și cine a fost remarcatul din tabăra campioanei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 15:15

Formația daneză FC Copenhaga a ajuns în România, înaintea primei manșe din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, unde vor înfrunta campioana României, Astra. 

Tehnicianul celor de la FC Copenhaga, Stale Solbakken, susține că a studiat foarte bine echipa adversă, iar printre jucătorii remarcați a fost mijlocașul Filipe Teixeira. Cele două formații au jucat un meci amical în urmă cu două săptămâni, când Astra s-a impus cu 1-0.

"Nu, nu ne temem, dar respectăm echipa adversă. Avem aceeaşi speranţă ca şi cei de la Astra, sperăm să mergem mai departe, cu un rezultat bun în primul meci. Am jucat împotriva Astrei într-un meci amical şi au înscris un super gol.

Teixeira este unul dintre cei mai buni jucători al Astrei.  Sunt două echipe care se aseamănă, aşa că va fi un joc strâns, nu se va decide nimic acum. Echipa calificată se va stabili săptămâna viitoare, la Copenhaga", a declarat Solbakken.

Acesta a declarat că știa de suspendare lui Marius Șumudică în Liga 1, dar nu credea că tehnicianul Astrei va lipsi de pe bancă și la meciurile din cupele europene.

"Nu ştiam că este suspendat în Europa, credeam că doar în campionat", a adăugat antrenorul de la FC Copenhaga. 

Meciul dintre Astra și FC Copenhaga va avea loc la Giurgiu, mâine, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2016, 18:20

..))))))) ce banc.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iulie 2016, 16:07

Astra se califica ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează