INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS: BARCELONA - MANCHESTER UNITED, AZI, ORA 21:45, PRO TV

Află ce surprize le pregăteşte Guardiola englezilor! Keita va fi fundaş stînga!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Goalkeeperul Barcelonei, Victor Valdes, consideră că variantele pe care  antrenorul Pep Guardiola  le va găsi pentru înlocuirea jucătorilor suspendaţi sau accidentaţi se vor dovedi soluţii viabile pentru defensiva catalană şi se arată încrezător în potenţialul tuturor jucătorilor azulgrana.

"Ne lipsesc jucători foarte importanţi în apărare, dar avem înlocuitori de calibru. Am încredere maximă în coechipierii mei. Avem destui oameni în lot care pot să se descurce, iar antrenorul va decide cine e cel mai potrivit pentru a intra în teren", a spus Valdes, completat de căpitanul Carles Puyol:

"Totul va fi perfect. Echipa e în formă, avem jucători fantastici şi antrenorul îi va folosi în poziţiile cele mai bune".

Specialiştii se aşteaptă la modificări determinate de accidentări şi suspendări în formula defensivă a Barcelonei. Guardiola pare tentat să îl folosească pe Carles Puyol în banda dreaptă în locul suspendatului Daniel Alves, în timp ce postul celuilalt lateral, Eric Abidal, ar urma să fie luat de mijlocaşul Seydou Keita. În centrul defensivei, Pep îl va trimite din nou pe "închizătorul" Yaya Toure, la fel ca în semifinala cu Chelsea. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  27 Mai 2009, 19:27

@cris,cred ca nu are de ales decat sa il bage pe toure fundas,oricum s-a descurcat bine cu chelsea.sper sa bata barcelona.

 •  27 Mai 2009, 18:39

Cel mai important lucru este ca Toure sa joace pe postul lui. Asigura forta la mijloc, in aparare e slab. Guardiola ar trebui sa isi dea seama sau sa ii spuna cineva... ca joaca sylvinho pe stanga sau puyol in centru nu mai conteaza! Sa inceapa cu Toure la mijloc! Din pacate succesele i s-au urcat la cap lui pep :p nu isi va da seama de greseala sa!!!

suk_89
suk_89  •  27 Mai 2009, 18:03

va fi p d r e q fundas stanga keita, sylvinho va juca in stanga

Vezi toate comentariile (10)
Comentează