INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”

Sergio Aguero și Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages
Sergio Aguero și Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 14:35 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 15:59

PSG a câștigat prima manșă din „optimile” Ligii Campionilor, 1-0 cu Real Madrid. Prestația lui Lionel Messi a fost una ștearsă. Starul argentinian a ratat și un penalty.

Cotidianul L'Equipe i-a acordat nota 3 (din 10) lui Leo și a stârnit furia lui Sergio Aguero, fostul fotbalist argentinian, prieten foarte bun cu Messi.

Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”

Fostul atacant de la Manchester City și Barcelona crede că presa franceză este prea aspră cu Leo Messi, iar superstarul lui PSG a făcut și lucruri bune în partida cu Real Madrid.

O seară de uitat pentru Messi! Record negativ bifat cu Real Madrid
PSG - REAL MADRID 1-0
O seară de uitat pentru Messi! Record negativ bifat cu Real Madrid

„Povestea cu penalty-ul ratat de Leo este o prostie. A jucat foarte bine, a pasat între linii. A fost foarte bun și activ. În Franța, revistele și ziarele l-au omorât. Sunt niște nemernici”, a spus Aguero potrivit RMC Sport.

L'Equipe despre Leo Messi: „E trist să îl vedem așa”

Cotidianul francez nu l-a menajat pe argentinian, căruia i-a acordat nota 3 după meciul cu Real Madrid: „Este trist să îl vedem pe Messi așa. În prima parte, când a jucat aproape ca un mijlocaș, argentinianul a fost prezent în joc, dar a ratat toate execuțiile (cu excepția pasei pentru Mbappe).

În duelurile unu contra unu, a suferit din punct de vedere fizic. În partea a doua a fost mai bun. Totuși, șuturile blocate din minutele 53 și 75, plus penalty-ul ratat, cântăresc decisiv. Acest Messi este îngrijorător”, a scris L'Equipe după victoria parizienilor cu Real Madrid. 

Citește și:

Bombă la Real după înfrângerea cu PSG! » Lovitura de proporții pregătită de Florentino Perez

Fenomenul Mbappe » Starul lui PSG e fotbalistul momentului: „E un extraterestru!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2528389220528911
Ionut Costache  •  17 Februarie 2022, 23:48

Probabil ca toti oamenii din fotbal care de-a lungul anilor au zis de el ca e cel mai bun jucator din lume (inclusiv cei pe care i-ai enumerat tu), au facut de fapt o conspiratie sa il promoveze pe Messi. Ce pot sa iti dau dreptate e ca Messi e mult sub standardele sale de cand a venit la PSG (desi 7 goluri si 7 assit-uri in 21 de meciuri ar fi cifre decente pentru alti jucatori mult mai tineri). Dar e logic, a plecat fortat de la Barca, pe final de cariera, nefiind obisnuit sa joace in strainatate (mai ales ca are o fire destul de inadaptabila)... Asta nu poate sterge cu buretele ca in 2021 a tras dupa el Argentina, castigand Copa America, a castigat cupa si s-a batut la titlu cu o echipa a Barcelonei care se vede abia acum cat de slaba era (se chinuie si in campionat si in EL). Cat despre faliment, sigur e vina lui ca s-au cheltuit aiurea sute de milioane de euro pe jucatori ca Dembele, Coutinho sau Griezmann... Iar asta cu protejatul lui, poate intri pe youtube ca e plin de colaje cu loviturile primite de Messi de la adversari, in special in duelurile cu jucatori ca Pepe si Ramos care mereu l-au "ferit"....

1035334160641963
Adrian-Sorin Negrila  •  17 Februarie 2022, 20:45

Francezii sunt de râsul turcilor... După ce i-au acordat comercial titlul de balonul de aur, acum ii dau nota pe care de doi ani încoace o merita! Acest pitic cu vrajeala lui a falimentat Barcelona. Rezultatele piticului au fost doar munca celorlalți ca Xavi, Iniesta și altii. Messi a fost decât un fel de balerin ferit de crampoanele adversarilor. Toti l-au ferit ca un pahar de cristal, în comparație cu Maradona, care a fost lovit de toti fundații, cu urme adânci pe gleznele sale. Ce atata fals cu acest Messi?

ripensistu
ripensistu  •  17 Februarie 2022, 20:20

Messul este gloaba mileniului, toata lumea se comporta de parca el nu ar avea voie sa aiba note mici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează