INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LECŢIA LUI MOURINHO

"Aici e casa mea, pentru că aici cîştig cu sau contra lui Chelsea"

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Mourinho şi-a tradus prin victoria de la Londra declaraţiile provocator-optimiste dinaintea meciului cu Chelsea. "E un moment mare pentru Inter şi pentru toţi jucătorii care an după an s-au chinuit să treacă această barieră a optimilor. Ne-am calificat meritat. Fără noroc şi fără joc defensiv", a declarat antrenorul portughez.


"The Special One" a explicat apoi secretul succesului în stilu-i caracteristic: "Am cîştigat după o evoluţie incredibilă. Echipa a fost perfectă şi fiecare şi-a făcut treaba perfect. Nici nu avea cum să fie altfel, doar aici e casa mea şi înving indiferent dacă joc cu sau împotriva lui Chelsea. După gol am sărbătorit aşa cum n-am făcut-o niciodată, iar în vestiar m-am bucurat ca un copil".


Mourinho i-a transmis şi un mesaj lui Ancelotti: "N-am nici o problemă cu el. I-am adus o sticlă de vin portughez, el mi-a oferit una de vin italian, dar nu cred că mă va mai invita după meci în birou. Îi doresc să cîştige titlul în Spania, aş fi fericit pentru fanii lui".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2010, 10:18
Postat de pe 17 Martie 2010, 04:06

Sa castige titlu in Spania???asta nu va fi posibil pacat:( ptr din fericire Chelsea joaca in Anglia:))

de cand joaca Chelsea in Primera Division ? wtf .. :))

 •  17 Martie 2010, 04:11

cred ca muranno anticipeaza de fapt ca pellegrinul va pleca curand spre alte zari... :)

 •  17 Martie 2010, 04:06

Sa castige titlu in Spania???asta nu va fi posibil pacat:( ptr din fericire Chelsea joaca in Anglia:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează