INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Cele mai reușite glume de pe net după eliminarea lui Ajax: Gigi Becali a aflat de ce au pierdut olandezii

Kane, photoshopat în hainele cu mesajul lui Salah de mobilizare la revenirea lui Liverpool cu Barcelona. La fel ca starul lui Tottenham, egipteanul nu a putut juca la retur din cauza unei accidentări  Foto: Facebook +12   FOTO
Kane, photoshopat în hainele cu mesajul lui Salah de mobilizare la revenirea lui Liverpool cu Barcelona. La fel ca starul lui Tottenham, egipteanul nu a putut juca la retur din cauza unei accidentări Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 09:22

Modul în care Tottenham a întors rezultatul cu Ajax și s-a calificat în finala Ligii Campionilor, scor 3-2, i-a transformat pe olandezi în ținta glumelor pe rețelele de socializare.

  • Finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool se joacă pe 1 iunie, la Madrid.

Fanii fotbalului s-au amuzat copios pe seama „lăncierilor”, după ce olandezii au condus la pauză, 2-0, însă au pierdut calificarea în ultima secundă a meciului. Lucas Moura a reușit un hattrick pentru englezi.

Dinamo și Gigi Becali apar ca personaje principale în glumele internauților, aceasta fiind singura noastră legătură cu Liga Campionilor în acest sezon. :)

dinamo +13 FOTO

gigi becali +13 FOTO

Fanii rivalei Arsenal, după calificarea lui Tottenham: 

 

Vezi și:

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // VIDEO+FOTO Imaginile serii: Mauricio Pochettino s-a prăbușit după golul calificării reușit de Lucas Moura

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Mai 2019, 13:33

revenind la investitiile lui Spurs, nu au bagat sezonul asta bani in transferuri pentru ca au invenstit intr-un stadion de cca 1 miliard de euro care poate ajunge chiar la 1 miliard de lire sterline. o sa mai scriu o data pentru trolii care trag paralele absurse de dragul mistoului ***- 1 MILIARD DE LIRE !!. sezonul trecut au cumparat jucatori de peste 100 de milioane de euro si acum 2 sezoane de peste 80 de milioane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Mai 2019, 13:26

glume pe seama lui Ajax pot face doar trolii *** prin redactii gen gsp. Copii aia s-au autodepasit incredibil, au dat mingea de cateva ori in bara, au luat golul 2 de-a dreptul incredibil, golul 3 in minutul 95, au eliminat Real si Juve, categoric merita un standing ovation pentru ce au realizat in acest an.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  09 Mai 2019, 13:05

te pomenesti ca a pariat banii de nunta,facem cheta..........

Vezi toate comentariile (13)
Comentează