INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // George Ogăraru dă din casă! John Heitinga va fi noul antrenor al lui Ajax

John Heitinga
John Heitinga

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 10:32

George Ogăraru, fost fotbalist la Ajax acum scouter la Viitorul, a vorbit despre viitorul formației olandeze. „Lăncierii” câștigaseră prima manșă, 1-0, și au condus cu 2-0 la pauză în retur, însă au fost învinși pe final, 2-3, primind golul decisiv la ultima fază. 

Antrenorul  Erik ten Hag are mari șanse să părăsească formația olandeză în această vară, iar locul său ar urma să fie luat de John Heitinga, fost fundaș central al Ajaxului, care a petrecut 18 ani la clubul batav. 

Acum, vă dau un inside. Cred că următorul antrenor după ten Hag o să fie Heitinga. A fost secund împreună cu mine la echipa a doua, a preluat echipa U19, este în al doilea an ca antrenor la acel nivel. E un copil crescut de la şapte ani la Ajax” , a spus George Ogăraru la TV Telekom Sport.

John Heitinga a evoluat în cariera sa la Ajax, Atletico Madrid, Everton, Fulham și Hertha Berlin. Fostul internațional olandez (87 de prezențe - 7 goluri) este antrenor la Ajax U19 din 2017.

CITEȘTE ȘI:

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Reacții sincere din tabăra englezilor: „N-a fost nimic tactic! Am câștigat cu inima și cu Lucas Moura”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Mai 2019, 12:31

asta e prostie sa-ti dai afara antrenorul dupa ce te-a dus in semifinalele UCL si la 1 minut de finala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează