INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Glenn Hoddle, care a supraviețuit unui stop cardiac, în extaz după calificarea lui Tottenham: „Sunt atât de fericit că am rămas în viață pentru a vedea această minune!”

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2019 13:30

Fost jucător la Spurs, fost manager, Glenn Hoddle e o legendă la Tottenham. Anul trecut, pe 27 octombrie, când sărbătorea 60 de ani în studioul BT Sport, Hoddle a suferit un stop cardiac chiar în timpul emisiunii.

A fost salvat de un angajat al televiziunii, care i-a făcut masaj cardiac înainte de sosirea medicilor de pe ambulanță. În acea zi, a fost supus unei dificile intervenții chirurgicale.

Miercuri, faimosul englez a fost la Amsterdam și a analizat meciul cu Ajax pentru BT Sport, alături de Rio Ferdinand.

Sunt atât de fericit că am rămas în viață pentru a vedea această minune. Două miracole în două seri. Niciodată n-am fost mai fericit. Ce moment de mândrie!”, a exclamat Hoddle.

CITEȘTE ȘI:

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Reacții sincere din tabăra englezilor: „N-a fost nimic tactic! Am câștigat cu inima și cu Lucas Moura”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alin.lungu11
alin.lungu11  •  09 Mai 2019, 16:23

" În acea zi, a fost supus unei dificile intervenții chirurgicale, DAR a supraviețuit." Trebuia sa moara? ca nu prea inteleg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează