INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV

Alarmă în Israel! Adversarii lui CFR și-ar putea pierde căpitanul: „Atenție, meciul de la Cluj e altă poveste!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 12:22

Sheran Yeini, unul dintre veteranii lui Maccabi, s-a accidentat în Supercupa de sâmbătă cu Bnei Yehuda (1-0) și e incert pentru deplasarea de la Cluj din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

  • Partida CFR - Maccabi va avea loc miercuri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport și Look Plus.

Maccabi, echipa care a cucerit titlul în Israel cu un avans de 31 de puncte, are deja un trofeu în acest sezon. Supercupa, după 1-0 sâmbătă cu Bnei Yehuda la Petach-Tikva.

Totuși, antrenorul sârb Vladimir Ivici are probleme. Și de joc, pentru că acesta a fost primul meci oficial jucat de echipa din Tel Aviv, și de efectiv. Pe lângă Saborit, Golasa și Nikolici, accidentați, galben-albaștrii riscă să-și piardă și căpitanul.

Sheran Yeini, 32 de ani, a fost înlocuit după numai 23 de minute, acuzând dureri în spatele genunchiului drept. Va fi supus unui RMN pentru a afla dacă va putea evolua miercuri, în turul 2 preliminar al Champions League.

Ivici, care a testat diferite scheme tactice în această partidă, le-a transmis jucătorilor: „Atenție, meciul de la Cluj e altă poveste! Trebuie să creștem nivelul”. Aaron Schoenfeld, atacantul american de origine israeliană, îi avertizează pe cei de la CFR: „Maccabi vrea să câștige fiecare joc”. 

A jucat și portar

Sheran Yeini este chiar un fotbalist polivalent. Jucătorul lui Maccabi, crescut la Academia clubului din Tel Aviv și care a evoluat 13 ani la galben-albaștri (a mai fost la Vitesse doi ani, între 2015 și 2017), a ocupat mai multe posturi de-a lungul timpului: mijlocaș defensiv, fundaș pe ambele benzi, stoper și chiar goalkeeper. A intrat de două ori în poartă la Maccabi când numărul 1 a fost eliminat.

Trofee în familie

Atacantul american Aaron Schoenfeld, 29 de ani, a cucerit al treilea său trofeu în 2019 cu Maccabi. După titlul și Cupa Israelului, a câștigat și Supercupa. El este soțul lui Abby Dahlkemper, 26 de ani, campioana lumii cu naționala feminină a Statelor Unite. Pe 7 iulie, a jucat 90 de minute la 2-0 în finala cu Olanda.

Citește și:

FCSB // Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
merace
merace  •  21 Iulie 2019, 14:44

HAI ROMÂNIA!

bombon
bombon  •  21 Iulie 2019, 14:40

Cluj e 2 clase peste Maccabi, dar va face Petrescu ceva gargara inainte, ca ce meci foarte greu urmeaza etc. ca sa-l innebuneasca pe Naum. Distractie.

 •  21 Iulie 2019, 13:36

Aualeu, ce alarmă! :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează