INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Alarmă la Bayern! Fără jumătate de echipă cu Galatasaray

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 10:32 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 13:26

Leon Goretzka, operat la mână, mărește lista indisponibilităților lui Bayern la șase. Marți, contra lui Galatasaray, în Ligă, îi vor mai lipsi Neuer, Guerreiro, Upamecano, Mazraoui și Gnabry, toți accidentați.

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, s-a plâns la începutul sezonului că are la dispoziție „un lot subțire”. Acum are unul și mai subțire!

Porumboiu a văzut o greșeală majoră de arbitraj în FCSB - FC Voluntari: „Nu sunt dubii”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Porumboiu a văzut o greșeală majoră de arbitraj în FCSB - FC Voluntari: „Nu sunt dubii”

Leon Goretzka a fost operat la mână

La Mainz, unde a avut o bancă scurtă, cu șapte rezerve, în loc de nouă, campioana Germaniei l-a pierdut pentru o perioadă de trei-patru săptămân pe Leon Goretzka. Mijlocașul care i-a pasat decisiv lui Harry Kane, la golul doi, și apoi a stabilit rezultatul final, 3-1, a suferit o fractură la palma stângă și a fost operat în cursul zilei de duminică.

Fracturi și leziuni musculare la Bayern

Goretzka nu va face deplasarea la Istanbul, pentru meciul din Ligă cu Galatasaray, programat marți, și asemenea lui alți cinci jucători importanți ai lui Bayern. Serge Gnabry e în refacere tot după o fractură suferită la mână și e așteptat să revină abia în noiembrie. Dayot Upamecano s-a întors de la naționala Franței cu o leziune musculară, iar Raphael Guerreiro încă nu e refăcut de pe urma unei rupturi musculare.

Noussair Mazraoui, la rându-i, a revenit și el accidentat, de la naționala Marocului. Tot o leziune musculară. Astfel că Bayern are probleme mari pe două posturi: fundaș dreapta, post pe care mijlocașul Konrad Laimer pare depășit, și „închizător”, acolo unde ofensivul Jamal Musiala va fi „coborât” alături de Joshua Kimmich.

Manuel Neuer ar reveni după Galatasaray

În ceea ce-l privește pe titularul dintre buturi, Manuel Neuer, situația lui e neclară. Revenirea lui în poartă, după 9 luni de la fractura de tibie și peroneu suferită în decembrie 2022, trebuia să aibă loc la Mainz. Însă Tuchel a decis să mai aștepte până după Galata. 

Lionel Messi, concluzii după primul sezon în Statele Unite: „Sunt sigur că vom trăi în continuare momente incredibile”

Juventus s-a impus pe San Siro și intră puternic în lupta la titlu! AC Milan, răpusă de fostul jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează