INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRUGES - MAN. CITY (MÂINE, 19:45)

Alarmă la Manchester City! Doi jucători vedetă ar putea fi chemați martori la proces

Riyad Mahrez și Jack Grealish // Foto: Getty Images
Riyad Mahrez și Jack Grealish // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2021 14:01 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:56

Jack Grealish (26 de ani) și Riyad Mahrez (30 de ani) au fost văzuți alături de Benjamin Mendy (27 de ani) în noaptea în care coechipierul lor ar fi agresat sexual o tânără de 17 ani și li s-ar putea cere să vină la tribunal. Fundașul stânga al lui Man. City e acuzat de patru violuri și va fi judecat pe 24 ianuarie.

E încordare maximă la Man. City. Din 26 august, de când a fost arestat Benjamin Mendy, nu mai e liniște în vestiar. Și se speculează că alți doi „cetățeni" ar putea fi vizați în curând în acest caz.

Jack Grealish și Riyad Mahrez au fost împreună cu fundașul stânga în barul Chinawhite din Manchester pe 23 august. Cei doi s-ar fi despărțit apoi de coechipierul lor. În acea noapte, Mendy ar fi abuzat o tânără în vârstă de 17 ani.

Benjamin Mendy nu va mai ieși din închisoare până la data procesului

Trei zile mai târziu, francezul în vârstă de 27 de ani a fost ridicat în cătușe de polițiști. De atunci, a rămas după gratii. Judecătorul a respins trei încercări ale avocaților de a-i da drumul din închisoare pe cauțiune. 

Până pe 24 ianuarie, data procesului, Benjamin Mendy nu va ieși! Patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală (în perioada octombrie 2020 - august 2021) sunt îndreptate împotriva sa.

Potrivit The Sun, Grealish și Mahrez ar putea fi chemați ca martori la proces. Cei doi fotbaliști sunt vedete în lotul lui Pep Guardiola, Jack fiind transferat în această vară și reușind să se impună rapid în primul 11. Pe de altă parte, Riyad Mahrez, deși nu mai are postul de titular asigurat, face parte mereu din planurile echipei și prinde cel mult banca de rezerve. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Sheriff Tiraspol, fără teamă înainte de meciul cu Inter: „Are puncte slabe” » Ce strategie are campioana Moldovei

ATENȚIE, IMAGINI DURE Violență extremă la derby-ul Slovaciei » Ultrașii s-au bătut cu sălbăticie! Loviți până n-au mai mișcat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
muzzi
muzzi  •  20 Octombrie 2021, 07:08
Postat de Adrian Fulgos pe 18 Octombrie 2021, 18:58

Asta justitie. In Ro, daca facea o noapte de arest si mai mult ca sigur lua cu suspendare.

bati campii, in tarile vestice justitia e mult mai blanda ca in Romania! ca grangurii cei mari nu fac puscarie la noi e alta poveste, dar omul de rand e altceva!

romulus65
romulus65  •  18 Octombrie 2021, 19:20

Il tin inchis pe Mendy de parca ar fi criminal in serie. Sunt de acord ca trebuie sa plateasca pentru faptele sale, daca acestea sunt reale, dar dupa proces. Ce se va intampla daca, dupa proces, fotbalistul va fi achitat? Cine-i va reda timpul petrecut in inchisoare?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  18 Octombrie 2021, 18:58

Asta justitie. In Ro, daca facea o noapte de arest si mai mult ca sigur lua cu suspendare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează