INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FENERBAHCE - CHELSEA

Ameninţaţi de turci!

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Anelka se întoarce la Istanbul şi se teme de fanii lui Fener care au anunţat deja: "Veţi arde în iad!"

Un an şi jumătate a stat Anelka la Fenerbahce şi ştie exact ce atmosferă îi aşteaptă astăzi la Istanbul pe el şi pe coechipierii săi de la Chelsea. "Am vorbit cu băieţii, le-am spus că va fi o nebunie pe stadion", a declarat atacantul francez, adăugînd că "Fener e mult mai bună cînd joacă pe Sukru Saracoglu". Unde echipa lui Zico a cîştigat toate cele patru meciuri din Champions League în acest sezon, inclusiv cu Inter şi Sevilla.

Încercînd să-i sperie şi mai mult pe englezi şi pe susţinătorii lor, fanii turci ameninţă pe Internet. Facţiunea radicală "Ucidem pentru voi", condusă de unul dintre cei mai periculoşi huligani, supranumit Rambo, a lansat un mesaj pe site-ul You Tube. "Acesta este Kadikoy. Nu există nici o scăpare. Veţi arde în iad!". Kadikoy este un district în zona asiatică a Istanbulului care găzduieşte arena "Sukru Saracoglu".

Zico: "Un meci pentru istorie"
După succesul din derbyul cu Beşiktaş (2-1), antrenorul lui Fenerbahce cere maximum din jocul cu Chelsea. "Fener e în faţa unui meci istoric. Vreau o victorie, altceva nu mă interesează, pentru că ar echivala cu eliminarea noastră", a declarat brazilianul Zico. Joe Cole, unul dintre adversarii de azi, a replicat: "N-am pierdut în Ligă în acest sezon, nu se va întîmpla nici acum". Însă Cole e fericit că "îmi voi înfrunta idolul. Cînd deschizi calculatorul meu îţi apare o poză cu Zico. A fost unul dintre cei mai buni".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  02 Aprilie 2008, 02:17

h**p://w*w.youtube.c*m/watch?v=0euce6ITpM4&feature=related

 •  02 Aprilie 2008, 02:15

30 de kile, da ai uitat ca ei sunt spahii, ieniceri, nu au nevoie de 100 de kile, 30 si o lama le ajunge. ia uita-te aici sa vezi ca aia cu "kill for you" nu e chiar vrajeala: http://www.youtube.com/watch?v=0euce6ITpM4&feature=related

 •  02 Aprilie 2008, 01:15

ba voi sunteti nebuni?=)) pai rambo ala are 30 kile ud..e bolnav psihic shaw..si "kill for you" nu sunt asa periculosi,chiar au si gospodine in brigada :))..ce gazetari de kkt..dupa ce ca nu stiti..mai si va bagati in treburi..sunteti cumva scafandri?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează