INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA

Anamaria Prodan, portret neconvenţional în presa din Polonia: "Reghecampf are o soţie-orchestră"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 19:44

Cotidianul Fakt a publicat o poză cu Anamaria din pictorialul pe care l-a realizat acum cîţiva ani în Playboy, dar şi declaraţii ale acesteia în care spune că "toţi, în România, vor să mă distrugă".

Presa din Polonia a acordat spaţii ample returului dintre Legia şi Steaua. Atît televiziunile, cît mai ales ziarele care apar la Varşovia. Unele, care nu sînt de sport, au pus pe copertă în ultimele zile informaţii despre partida de aseară.

"E mai mediatizată decît antrenorul"
Ieri, din cele două pagini pe care le-a dedicat cotidianul Fakt avancronicii întîlnirii, aproape o jumătate de pagină conţine un material despre Anamaria Prodan.

"Împreună, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România", se scrie în începutul textului, al cărui titlu face trimitere la o declaraţie a soţiei lui Reghe: "Dacă trecem de Legia, vom face o fetiţă".

"Această femeie e ca o orchestră. E avocat, agent de fotbalişti, vedetă în reality show-uri, patron de afaceri şi preşedinte la mai multe cluburi în România", scrie jurnalistul Tomasz Wlodarczyk, care adaugă: "Chiar dacă Reghecampf e antrenorul Stelei, o echipă despre care se scrie mult în România, Anamaria reuşeşte performanţa să fie mai prezentă decît el în paginile ziarelor. Practic, zilnic se scrie cîte ceva despre ea".

"Am o afacere uriaşă cu automate de băuturi"
În articol sînt inserate şi mai multe declaraţii făcute de Anamaria Prodan, care e ilustrată cu o fotografie dintr-un pictorial pe care l-a realizat cu ani buni în urmă pentru Playboy.

"Eu provin dintr-o familie faimoasă. Mama mea a fost o cîntăreaţă foarte cunoscută. Mie îmi place mult sportul, în special fotbalul. Practic, locuiesc în România pentru fotbal, pentru că, altfel, viaţa mea ar fi în Las Vegas. Sînt cetăţean al Statelor Unite ale Americii, am o mulţime de imobiliare şi o afacere uriaşă cu automate de băuturi", le-a declarat Prodanca jurnaliştilor polonezi.

"Nu suportă că sînt numărul 1"
Articolul se referă şi la faptul că a fost implicată în multe scandaluri. "Toată lumea se întreabă cum poate o femeie să deţină contracte cu vedetele fotbalului românesc, printre care şi Adi Mutu. Tocmai de aceea alţi agenţi vor să mă distrugă, dar sînt prea puternică. Sînt numărul 1 în această profesie şi alţii nu suportă aşa ceva. Reprezint 80 la sută din cei mai importanţi jucători de la cluburile care contează. De la Steaua, Bourceanu, Adi Popa, Stanciu sînt ai mei, sînt mîndră că ei au avut încredere în mine", a mai declarat Anamaria.

El îi dă un Mercedes, ea îi oferă o fetiţă
Jurnalistul de la Fakt a anunţat şi că unul dintre ultimele cadouri pe care Reghecampf i le-a făcut soţiei sale, chiar între cele două meciuri cu Legia, a fost o limuzină de lux Mercedes.

"El mereu îmi face cadouri scumpe, însă eu îi pregătesc unul cu totul special dacă o va elimina pe Legia, unul care nu se poate cumpărat nicăieri în lume. Vreau să-i dăruiesc încă un copil, o fetiţă superbă, care deocamdată e doar un vis al nostru", a declarat Prodanca.

"Szukala e un tip grozav, e inteligent, amuzant, sincer şi vorbeşte 6 limbi. Cînd l-am adus la Bistriţa nimeni n-a crezut în el, iar acum este unul dintre cei mai buni din fotbalul românesc" (Anamaria Prodan, pentru cotidianul Fakt)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close