INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED 1-2

Andone e supărat pe elevii săi: "Primim goluri parabile. Va fi greu să ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 00:39

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat după înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, că este trist deoarece formaţia sa primeşte goluri parabile, dar a precizat că victoria englezilor este indiscutabilă.

"A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atît s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipă ca Manchester nu ai nicio şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar", a spus Andone.

Tehnicianul clujenilor consideră că dacă echipa sa ar obţine patru puncte în dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificată în optimile Ligii Campionilor: "Dacă noi am obţine patru puncte din două meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu având în vedere investiţiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray. Este greu de crezut că-şi vor permite două greşeli în meciurile cu noi", spus antrenorul clujenilor conform Mediafax.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, în care formaţia engleză a obţinut victoria cu numărul 100 în principala competiţie europeană. CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, în minutul 14, iar Manchester a întors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, în minutele 29 şi 49.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  03 Octombrie 2012, 09:48

Doar 2-1? Sa zica merci ca puteau sa primeasca mai multe.

martzic
martzic  •  03 Octombrie 2012, 01:30
Postat de weber_222 pe 03 Octombrie 2012, 00:46

CFR este in aces an o echipa de RATATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMERCENARIIIIIIII,MORTACIUNE PE TEREN.!!!!!!!!!!ANDONE UN ANTRENOR DE CARTON asa numitul ANTRENOR SPECTATOR.!!!!!!!!SA VA FIE RUSINE CFR.!!!!!!!!!

Eu cred ca Andone a pierdut partida. In loc sa-i preseze si sa atace si-a bagat jucatorii cu fundul in poarta! N-avem mentalitate de invingatori! Comentariul tău...

vandersaar
vandersaar  •  03 Octombrie 2012, 01:13

Vrem nu vrem trebuie sa admitem ca in momentul de fata CFR e echipa fanion a fotbalului romanesc (cu bune si cu rele), pana la urma a pierdut cu Man. UTD nu cu o echipa ca Bate (care a reusit "bomba" serii invingand Bayern-ul). E sezonul cel mai bun al CFR-ul in europa, a invins in doua duble manse preliminare.. mai rar in fotbalul romanesc asa ceva. Eu cred ca CFR va merge cel putin in 16mii in Europa League sau cu mai multa atentie si noroc in 8mii CL. CFR trebuie sa atace la Istanbul, sa nu se intimideze de atmosfera pe care turcii o vor face cu siguranta. Spun asta cu obiectivitate, dovada fiind ca sunt rapidist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează