INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIBEREC - CFR 1-2

Andone vrea să forţeze accesul în grupele Champions League: ”Ne batem pînă la capăt!”

Andone e foarte aproape de a-şi îndeplini visul, grupele UCL
Andone e foarte aproape de a-şi îndeplini visul, grupele UCL

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 23:49

Antrenorul consideră că "feroviarii" mai au de muncit pentru a ajunge în elita europeană.

- Domnule Andone, emoţii mari pentru calificare?
- Am suferit mult aici, meciul acesta ne-a arătat că mai avem mult de muncă. Am întîlnit o echipă bună, care ne-a pus multe probleme. Nu întîmplător, Slovan a ieşit campioana Cehiei. Mi-aş fi dorit mai multă posesie şi ceva mai multă exactitate în apărare. Noi am înscris în cele mai bune momente, e bine că ne-am calificat.

- Sînt mai aproape grupele Champions League?
- Ne vom bate pînă la capăt. Depinde cu cine picăm, unde vom avea primul meci, în ce formă vom fi la ora partidelor. Acum, importantă era calificarea. Sigur, o victorie aduce o satisfacţie în plus. Ne vom afla vineri adversarul din play-off, dar mă gîndesc deja la meciul de campionat cu Oţelul.

- Cum caracterizaţi evoluţia lui Felgueiras?
- E un portar excepţional, care a avut deja un an de România, la Braşov. Echipa l-a aşteptat. Avem 3 portari, dar Mario ca titular s-a impus prin evoluţiile sale.

- Aţi învins Vasluiul la scor, urmează o deplasare grea la Galaţi...
- Am început slab campionatul. Ne dorim să rămînem sus în clasament şi sîntem obligaţi să cîştigăm pe terenul Oţelului. Nu vom avea parte de o partidă uşoară. Va trebui să jucăm foarte bine ca să obţinem 3 puncte acasă la Dorinel.

"Îl felicit pe Felgueiras. Şi-a asumat această partidă, a jucat senzaţional, deşi e accidentat. Are o ruptură musculară deasupra şoldului. A fost un meci foarte bine jucat la nivel tactic" (Arpad Paszkany)

"Am căpătat încredere pentru ceea ce urmează. Nu a fost deloc uşor, dar am marcat în momente-cheie ale jocului" (Mario Felgueiras, portar CFR)

"Am făcut cele mai slabe 90 de minute de cînd sînt eu la CFR. Am intrat greu în meci, dar, din fericire, am reuşit să marcăm. Vom face totul să ajungem în grupe, însă trebuie să jucăm mult mai bine" (Pantelis Kapetanos, atacant CFR)

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor va fi pe 10 august la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
sapcarosie
sapcarosie  •  09 August 2012, 12:04
Postat de vladutz13 pe 09 August 2012, 08:42

Omule, Celtic??? Unirea Urziceni a rupt in 2 pe Glasgow Rangers!! Campionatul roman este peste cel al Scotiei!! Nu zic ca nu ar fi diferenta intre adversari, unii sunt mai dificili decat altii, clar!! Insa CFR Cluj ar trebui sa poata sa-i bata pe toti!! Ca de-aia e campioana unui campionat pana la urma decent spre bun. Cu Basel da, ar fi probleme mari.

Priveste si analizeaza un pic lotul lui Celtic. Urziceniu a jucat foarte bine in anul acela si pe deasupra ia iesit cam tot ce a incercat in dubla cu Rangers. Eu zic ca mai rau decat Celtic e Anderlecht,dar doamne da un Bate. Eu o vad singura sansa . Cel putin la cum a jucat aseara in deplasare,asa e putin probabil. Eventual cu multa sansa.

sapcarosie
sapcarosie  •  09 August 2012, 12:00
Postat de gabonne1982 pe 09 August 2012, 10:59

scuze,dar ai gresit procentele.Dinamo Zagreb este sub Basel la ora actuala.Cu Dinamo Zagreb i-as da chiar un 60% sanse de calificare

Acum aia e parerea ta, si eu mi-ai scris parerea. Sa vii cu un punct de la ei e foarte greu. Din cate imi aduc aminte anul trecut in campionat aveau numai victorii acasa, si la cum au jucat aseara la cehi in deplasare cfr si cum joaca si in campionat in deplasare am presupus ca doar meciu de acasa ar fii sansa lor. Plus lotul mai valoros cu vreo 12-13 mil ... Parere,care poate fi buna sau rea.

gabonne1982
gabonne1982  •  09 August 2012, 10:59
Postat de sapcarosie pe 09 August 2012, 06:26

60-70% sanse cu Bate Borisov, 50% cu Basel,,15-20% Dinamo Zabreb, 5% Celtic si 1-2% Anderlecht. Una peste alta , Hai Romania!

scuze,dar ai gresit procentele.Dinamo Zagreb este sub Basel la ora actuala.Cu Dinamo Zagreb i-as da chiar un 60% sanse de calificare

Vezi toate comentariile (12)
Comentează