INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MANCHESTER UNITED 4-3

Andre Onana și-a cerut scuze după gafa cu Bayern: „Am pierdut din cauza mea, am dezamăgit echipa” » Suporterii lui Manchester United se întreabă: „E De Gea deghizat?”

Andre Onana și-a cerut scuze după gafa cu Bayern. Foto: Imago Images
Andre Onana și-a cerut scuze după gafa cu Bayern. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 14:13 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 14:13

Cumpărat cu 52,5 milioane de euro de la Inter, Andre Onana (27 de ani) a scăpat mingea în poartă când scorul era 0-0. „Am făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei”, a regretat portarul lui Manchester United, după 3-4 cu Bayern în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Pentru Inter Milano, afacerea portarilor a fost foarte bună în ultimul an. L-a adus gratis pe Andre Onana, de la Ajax, în 2022, camerunezul a fost esențial în ascensiunea nerazzurra spre finala Ligii Campionilor, iar în această vară l-a vândut la Manchester United cu 52,5 milioane de euro. În locul său, a fost cumpărat elvețianul Yann Sommer, plătindu-i lui Bayern doar 6,75 milioane.

Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA
ARBITRAJ
Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA

Andre Onana a primit 10 goluri în ultimele 3 meciuri la Manchester United

Pentru United, nu a fost la fel de bună. I-a reziliat contractul lui David de Gea, după 545 de meciuri, și l-a achiziționat pe Onana. Însă, deocamdată, goalkeeperul african nu e în formă.

Numai în ultimele trei meciuri ale „diavolilor”, toate înfrângeri (1-3 cu Arsenal, 1-3 cu Brighton, 3-4 cu Bayern), Andre a primit zece goluri. Miercuri seară, când scorul era 0-0, a gafat. A scăpat în plasă mingea șutată de Sane.

Andre Onana și-a cerut scuze după gafa cu Bayern: „Am pierdut din cauza mea, am dezamăgit echipa” » Suporterii lui Manchester United se întreabă: „E De Gea deghizat?”
Șutul lui Sane a fost chiar pe direcția lui Onana

Andre Onana și-a cerut scuze după gafa cu Bayern

„La naiba, e De Gea deghizat?”, s-au întrebat suporterii lui Manchester United. Foștii jucători, actuali analiști, l-au criticat și ei. „Onana a făcut o gafă incredibilă”, a spus Stephen Warnock, ex-Liverpool. Rio Ferdinand, fost internațional englez, nu l-a iertat nici el: „A fost vina lui, era o minge ușor de blocat, nu m-aș fi gândit că nu va apăra”.

E bine că Onana și-a recunoscut greșeala și vina, dar e valabil pentru toți jucătorii. Apar erori, totuși, trebuie să te redresezi ca echipă. Dacă unul greșește, s-a întâmplat, a trecut. Însă echipa continuă lupta.

- Erik ten Hag, manager Manchester United

La final, Onana i-a căutat el pe ziariști pentru a da o declarație, dezvăluie Daily Express. „E dificil de acceptat să pierzi astfel. Am început bine, dar am cedat după greșeala mea. Am dezamăgit echipa", a declarat portarul la TNT Sports.

14 goluria primit Andre Onana în numai șase meciuri jucate la Man. United, care a plătit 52,5 milioane de euro pentru el

Rio Ferdinand: „Andre Onana a dovedit că are caracter”

Camerunezul, 27 de ani, a adăugat: „Am pierdut din cauza mea. Am făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei. Sunt și erorile parte din viața de goalkeeper”.

Ferdinand a apreciat cuvintele lui Onana: „Uneori, am refuzat interviurile după ce greșeam și pierdeam partide. Onana a dovedit că are caracter”. 

29 de anitrecuseră de când Manchester nu a mai primit patru goluri într-un meci de Ligă, 0-4 cu Barcelona, pe 2 noiembrie 1994

Citește și:

Șoc pentru Reghecampf! Actualul antrenor al lui Al-Tai a fost uluit de decizia clubului și a refuzat să plece

Mititelu negociază cu un antrenor pe care l-a dat afară anul trecut » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează