INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   JUVENTUS - REAL, FINALA LIGII CAMPIONILOR, SÂMBĂTĂ, 21:45, PROTV, DOLCE 1, GSP.RO

Andrea Pirlo, mesaj emoționant înaintea finalei Ligii Campionilor: "Forța Juve, câștigați pentru mine!"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 14:20

Andrea Pirlo (38 de ani) le-a transmis o scrisoare emoționantă foștilor săi colegi de la Juventus Torino.

"Ce pot spune? Suntem aici: Juve-Real, finala Ligii Campionilor. Spun «noi» pentru că deși nu voi fi pe teren, voi fi cel mai înfocat susținător. Astăzi am meci la New York, dar imediat cum se termină voi fugi spre casă. Nu vreau să pierd asta.

Și acum mă gândesc la noaptea de acum 2 ani, de la Berlin. Nu poți uita niciodată o finală pierdută. Ți-ai dori să o rejoci. Din nefericire, eu nu pot face asta, dar mă bucur enorm pentru ei. Mă bucur pentru Gigi. Așteaptă de o viață să ridice acest trofeu. Sper să reușească de data asta, e singurul lucru care lipsește din palmaresul lui. Cred că poate cuceri și Balonul de Aur. Când îți dorești cu adevărat ceva, lupți din răsputeri, iar el asta a făcut.

Îmi amintesc că în decembrie, într-o vizită la Torino, am ieșit la cină cu Gigi și cu alți foști colegi și le-am spus că formează o echipă minunată și că vor merge până la capăt.

Știm că nu va fi ușor. Real Madrid este o echipă grozavă, cum e și firesc în aceasta fază a competiției. Dacă jucăm la potențial maxim, e imposibil să pierdem.

Nu pot sta liniștit în fața televizorului. Instinctul mă face să mă ridic, să dau indicații: "Privește acolo, deplasează-te!". Mi-e mult mai greu să privesc decât să joc. Știu ce le trece prin minte înaintea partidei. Te gândești mereu cum vei sărbători. Eu niciodată nu am luat în calcul înfrângerea. Trebuie să fim optimiști!

Îmi doresc din suflet ca Juve să câștige. Să o facă pentru club și pentru fanii care au rescris o poveste fantastică îm doar câțiva ani. Știu că în iulie vor veni să joace în New York. Voi merge să-i salut și să văd trofeul Ligii Campionilor."

164
are Andrea Pirlo în tricoul lui Juventus Torino, reușind să înscrie 19 goluri și să ofere 38 de pase decisive

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  03 Iunie 2017, 15:48

Respect Pirlo si forza JUVE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează