INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

FOTO Se anunță show înainte de finala Champions League » Cine va concerta înainte de Manchester City - Inter

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 19:24 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 19:54

Anitta, una dintre cele mai apreciate cântărețe, va concerta la Istanbul, pe 10 iunie, înaintea finalei UEFA Champions League, Manchester City - Inter (ora 22:00).

UEFA a anunțat ce le-a pregătit fanilor înainte de marele meci. Iar pe lista artiștilor se află și Anitta, o artistă din Brazilia.

Anitta va concerta la finala UEFA Champions League

„Sunt foarte încântată că s-a aflat și voi putea concerta la finala UEFA Champions League. Va fi un show de neratat pentru fanii din stadion și din întreaga lume. Să fiți pregătiți pe 10 iunie. Nu vreți să ratați asta”, a spus Anitta.

+45 FOTO

Anitta a vorbit despre o presupusă aventură cu Neymar

În aprilie 2022, presa din Brazilia a scris de mai multe ori că între Neymar și cântăreață ar exista o relație amoroasă.

„Suntem prieteni”, a spus Anitta în timpul unui interviu, moment în care a fost întrebată dacă ea și starul brazilian s-au săturat. „Da. Dar asta nu mai înseamnă nimic în ziua de azi. Înseamnă ceva?”, a spus Anitta. 

Citește și:

Iubita fotbalistului de la Farul a atras toate privirile la meciul cu FCSB » Nu a lipsit nici de la petrecerea campionilor

FOTO De la Madrid la Cannes, via Roma » Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe covorul roșu, după ce zilele trecute a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează