INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

Antonio Conte, despre un posibil blat la Real Madrid - Borussia Monchengladbach: „Nu este fotbal de bar”

Antonio Conte
Antonio Conte

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 22:09 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 22:10

Antonio Conte (51 de ani) a vorbit înaintea meciului pe care Inter îl va disputa împotriva lui Șahtior Donețk despre posibilitatea ca Real Madrid și Borussia Monchengladbach să facă un rezultat care să le trimită pe ambele în primăvara Ligii Campionilor.

Antrenorul italian a respins discuțiile despre posibilitatea unui rezultat care să avantajeze ambele echipe la partida dintre Real Madrid și Borussia Monchengladbach, spunând că în Liga Campionilor „nu este fotbal de bar”. Echipa sa este în cărțile calificării chiar dacă ocupă ultimul loc în grupa B. 

Numai că italienii, inventatorii blatului în fotbal, se tem de un „biscotto” miercuri, la Madrid, între Real și Borussia Monchengladbach. Cu care, deși nerazzurrii ar putea să o învingă la Milano pe Șahtior, merg mai departe în Europa League, unde au jucat finala în august.

Esteban Cambiasso: „Istoria spune altceva”

Prezent în studioul emisiunii dedicate Ligii la Sky Sport imediat după etapa precedentă, Esteban Cambiasso a dezbătut subiectul și crede că Los blancos nu vor proceda așa: „Vă asigur că nu va exista un aranjament! Știu bine Madridul, acasă egalul nu reprezintă o opţiune, pentru că ar termina pe locul 2, iar istoria lor zice altceva. Sunt convins 100% de asta. Inter va trebui să se gândească la victorie şi nimic altceva”. 

VIDEO. Paul Codrea despre Antonio Conte: „Îl admir! E un antrenor care are un stil de lucru maniacal!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu! Donnarumma ar putea părăsi-o pe AC Milan: „Dacă există riscul ca el să plece? Cu siguranță”

CFR Cluj a primit rezultatele testelor COVID-19 înaintea finalei de calificare cu Young Boys » Cine nu joacă în Elveția

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  10 Decembrie 2020, 10:34

Conte este un antrenor bun doar pentru campionat, in cupele europene este catastrofa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează