INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - AS MONACO 2-3

Antrenorul Borussiei, indignat după înfrângerea cu Monaco: "Nu am fost întrebați dacă vrem să jucăm. Decizia a venit din altă parte"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 22:42

Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei Dortmund, a declarat că meciul cu Monaco de astăzi, 2-3, s-a jucat împotriva voinței jucătorilor săi, care nu mai voiau să dispute partida după incidentul de marți, decizia finală venind din Elveția, de la UEFA.

"Nici vorbă să fi fost întrebați dacă vrem să jucăm astăzi. Am fost informați printr-un mesaj că decizia a fost luată în Elveția. N-am avut ce să facem.

Am avut doar șase rezerve, n-am avut altă opțiune. Mi-aș fi dorit să am mai multe zile libere să pregătesc meciul.

Vreau să ajut jucătorii să depășească acest conflict interior prin care trec. A fost o experiență negativă ce s-a întâmplat", a spus Thomas Tuchel, la finalul meciului cu Monaco, 2-3, din turul sferturilor Ligii Campionilor.

AICI ai detalii despre partida dintre Dortmund și Monaco, încheiată 2-3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
965829123455572
Sari Weqt  •  13 Aprilie 2017, 14:43

Sunt milioane de oameni care mor de foame iar fotbalistii cu salarii nesimtite se plang ca au fost victimele unui atentat in urma caruia nu a patit nimeni nimic... Pai daca mai insista pe tema asta nu m-as mira ca baietii care au pus pocnitorile sa mai incerce o data, de data asta cu ceva mai serios...

vladutz13
vladutz13  •  13 Aprilie 2017, 10:22
Postat de Lengyel Adrian pe 13 Aprilie 2017, 09:50

***

Stii ca primarul Londrei este musulman? :)) da? Cel mai mare oras al Uniunii Europene :)) ... poate tu trebuie sa pleci de-aici, sa ne lasi pe noi cu problemele noastre. Poate in Islanda... desi cred ca acolo o sa te vada aia pe tine ca vreun ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Aprilie 2017, 09:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează