INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA - STEAUA, 26 IULIE, 21:00, PROTV, GSP.RO

Antrenorul de la Sparta Praga e pregătit pentru duelul cu Reghe: "Știu echipa contra Stelei!"

Ultima repetiție pragheză înainte de Steaua, 0-0 cu Fener
Ultima repetiție pragheză înainte de Steaua, 0-0 cu Fener

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2016 00:00

Zdenek Scasny, antrenorul celor de la Sparta Praga, a vorbit despre "dubla" cu Steaua din turul 3 preliminar și e sigur că echipa sa va face o figură frumoasă.

Sub privirile lui Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica, Sparta Praga a terminat la egalitate meciul amical de marți seară cu turcii de la Fenerbache.

"Apărarea a depus un efort remarcabil în a doua jumătate a jocului, dar din păcate ne-a lipsit șansa de a marca un gol. Au fost două reprize total diferite, dar meciul acesta m-a ajutat mult și deja știu echipa pe care o voi utiliza în partida cu Steaua. Acum știu ce am de făcut, dar probabil că vor exista schimbări în jocul din deplasare. Vom pregăti foarte bine meciul de acasă cu Steaua, apoi voi vedea ce schimbări voi face pentru partida de la București. Momentan, nu știu ce portar va apăra, dar vom decide. Apărarea este punctul nostru forte!", spune tehnicianul cehilor.

Și fundașul Michal Kadlec a discutat despre partida de marți, contra vicecampioanei României: "Cred că partida cu Fener a fost un test foarte util înaintea meciului cu Steaua. Am jucat foarte bine, am ținut de minge așa cum trebuie, am făcut un meci bun, dar cu toate că am avut și unele șanse mari nu am putut să marcăm. A fost o repetiție foarte bună pentru meciul cu Steaua. Avem un joc important într-o săptămână și vom da totul totul pentru a fi în forma cea mai bună".

Sparta - Steaua, pe ProTV

Forul continental a anunțat ieri pe pagina oficială când vor avea loc meciurile echipelor românești calificate în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Steaua va fi prima care va intra în competiție și va juca marți, 26 iulie, în deplasare cu Sparta Praga, de la ora 21:00, în direct pe ProTV.

În schimb, Astra va juca acasă primul meci cu FC Copenhaga, partidă programată de către UEFA miercuri, 27 iulie, cu începere de la ora 20:30, în direct pe DigiSport. Momentan, datele și orele de desfășurare a partidelor retur nu au fost încă anunțate de către UEFA.

4,75e cota pe care Steaua a primit-o de la bookmakeri pentru o victorie în deplasarea de la Praga, în timp de Sparta are cota 1,73

Echipa lui Sparta cu Fenerbahce:

Bicik - Holek, Brabec, Kadlec - Zahustel, Dockal, Frydek, Marcek, Costa - Julis, Fatai

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Iulie 2016, 11:45

Oare CSM Iasi nu joaca azi????

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  21 Iulie 2016, 10:52
Postat de zidane92 pe 21 Iulie 2016, 09:19

Cine nu ar fi pregatit de un meci cu o echipa ce nu bate nici chiajna fara avrami?

Dinamo

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Iulie 2016, 10:29

...ne asteptam la un 4-0 sec ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează