INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN

Antrenorul și jucătorii de la Plzen au vorbit înainte de meciul cu FCSB: "Mereu a fost greu cu românii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 14:52

Antrenorul și jucătorii de la Viktoria Plzen se tem de FCSB, pe care o consideră una dintre cele mai grele adversare pe care le puteau avea în drumul spre Champions League. 

"În această competiţie, e greu să spui că o echipă este mai slabă şi alta mai tare. Este mult mai complicat pe traseul non-campioanelor. Au fost multe meciuri ale echipelor din Cehia cu românii şi niciodată n-a fost uşor.

Vom începe să studiem adversarul încă de astăzi. Ştim că în week-end vor juca primul meci din campionat, avem posibilitatea să vedem două meciuri de campionat, ceea ce e un mic avantaj", a spus Pavel Vrba, potrivit Mediafax.

CE ZIC JUCĂTORII:

"Am jucat cu Astra pe stadionul naţional. De data asta va fi mult mai dur, pentru că Steaua are foarte multţi fani. Pentru noi, este cea mai importantă ”dublă” a sezonului, aşa că trebuie să fim concentraţi.

Greu de spus dacă este un avantaj pentru noi că primul joc este în deplasare. Dacă pierdem cu 3-0 la Bucureşti, nu-i mai putem prinde din urmă pe teren propriu”, a declarat Jan Kopic.

”Am sentimente amestecate. Puteam să avem un adversar mai uşor, dar şi mai greu, aşa că suntem fericiţi că vom juca împotriva Stelei. Va fi foarte important pentru noi să înscriem în duelul de la Bucureşti, dar şi la noi acasă”, a zis și Milan Petrzela.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
rinist
rinist  •  15 Iulie 2017, 19:54
Postat de ares123 pe 15 Iulie 2017, 18:15

***

Sunt zecile de conturi ale lui sadiku

ares123
ares123  •  15 Iulie 2017, 18:15
Postat de suzana2a pe 15 Iulie 2017, 17:53

fcsb marca de aragaz cu fotbalisti pensionari cu buze vinete...hehe....!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suzana2a
suzana2a  •  15 Iulie 2017, 17:53
Postat de Marian Mihaela pe 15 Iulie 2017, 17:19

Ferice de Plzen, a dat peste cel mai slab adversar! Deși dacă stau să mă gândesc, ar fi bine ca echipa asta de țigani din România să aibă un parcurs cât mai lung pentru a fi cât mai obosită în campionat!

fcsb marca de aragaz cu fotbalisti pensionari cu buze vinete...hehe....!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează