INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA

Arbitri de top la Steaua - Legia » Au oficiat finala Ligii Campionilor dintre Bayern şi Borussia Dortmund

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 19:35

Steaua întîlneşte pe Legia în play-off-ul Ligii Campionilor, iar primul meci de acasă se va disputa miercuri seară, de la 21:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO.

Ultima necunoscută pentru partida tur era "centralul" întîlnirii, iar în această după-amiază s-a aflat că italianul Nicola Rizzoli va oficia la centru confruntarea roş-albaştrilor pe Naţional Arena. Asistenţii săi vor fi Andrea Stefani şi Renato Faver.

Rizzoli şi cei doi asistenţi au fost arbitrii finalei Ligii Campionilor din acest an, Bayern reuşind să cîştige cu 2-1 în ultimul act cu Borussia Dortmund.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
plischi
plischi  •  20 August 2013, 07:07
Postat de tac77stelist pe 19 August 2013, 22:14

daca ai chiar asa de bine informat precum spui tu atuncio ai sti si faptul ca arbitri se schimba dupa fiecare tur...in retur vor alti arbitri deci daca e sa ne ,, arda ,, arbitru asta italian o va face doar acasa...acolo mai vedem

cred ca n-ai inteles. te poate arde acasa cu un rosu si vreo cinci galbene, care sa conteze la partida retur. era atat de greu?

tac77stelist
tac77stelist  •  19 August 2013, 22:16
Postat de onethatcomes pe 19 August 2013, 21:23

Arbitrii astia fura si ei, insa fura mai voalat .

asta incearca si ai nostri ...numai ca ai nostri nici sa fure nu stiu....

tac77stelist
tac77stelist  •  19 August 2013, 22:14
Postat de plischi pe 19 August 2013, 21:25

intotdeauna este delegat un arbitru de top, atunci cand echipa care evolueaza in deplasare este preferata celor care fac delegarile. la acest cartier al uefa, cel cu fluierele si fanioanele, barosani sunt nemtii, iar polonezii sunt cam frati de sange cu acestia. nu va amagiti cu faptul ca este latin, asta poate fi aruncata ca o chestie facuta la doua capete. am trait ceva vreme in miasma respectiva si stiu ce spun. steaua trebuie, pe langa ca este obligata sa joace bine, sa fie si cu ochii in patru, sa nu-i dea "top"istului ocazia sa ne aranjeze atat la bucuresti, cat si in perspectiva returului. ne poate lucra si la acest capitol, in play-off totul se aduna.

daca ai chiar asa de bine informat precum spui tu atuncio ai sti si faptul ca arbitri se schimba dupa fiecare tur...in retur vor alti arbitri deci daca e sa ne ,, arda ,, arbitru asta italian o va face doar acasa...acolo mai vedem

Vezi toate comentariile (16)
Comentează